מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
אני עורכת כבר תקופה הרבה חומר שמצולם באותו מקום, אותו צלם אותו מצלמה.
אני עורכת על אויד, והחומר מצולם בAVCHD

עד כאן הכל טוב, כבר ערכתי עשרות פרקים ולא נרשמו בעיות.

עכשיו קבלתי עוד נגלה של חומר, ומשהו שם מוזר..
1. לוקח לי להעתיק אותו למחשב פי כמה וכמה זמן מאשר קודם (מדובר בעשרות קטעים שונים של צילום,
לא צולמו כולם באותו יום). כמה שעות במקום רבע שעה גג.
2. החומר לא מתנגן לי במדיה פלייר- לפני שאני מעלה לאויד. כלומר, הוא מתנגן לי עם תקיעה כזאת כל כמה פריימים.
3. לוקח לאויד המווון זמן להפוך אותם לקובץ- במקום רבע שעה שעתיים עד ארבע..
4. אחרי שזה כבר הופך לקובץ- הוא לא מתנגן גם בתוכנה, פריים אחד קופא למשך כמה פריימים וכו- בקיצור לא ממש אפשרי לעריכה.

השינוי היחיד במחשב- אני כרגע על גירסת טריאל, כי משהו קפץ לי בתוכנה, עד שיהיה לי זמן לדבר עם התמיכה ולסדר את זה..

אבל- חומר אחר שקיבלתי קודם מנוגן על התוכנה חלק כמו מקודם, וגם נערך סבבה.
קשה לי להאמין שזה יכול להשפיע על ההעתקה של הקובץ מההארד דיסק למחשב, ועל הניגון שלו בסתם נגן..

הצלם טוען שלא היו שום שינויים שאמורים לגרום לזה, ואני די אובדת עצות..

למישהו יש רעיון או כיוון לבדיקה?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נסי לבודד אפשרויות, דבר ראשון נסי להעתיק את אותם קבצים למחשב אחר, ותראי אם זה לוקח אותו זמן והבעיה היא במחשב/זכרון, או בקבצים.
זה פשוט נשמע שהמחשב נפגם מתוכנה כל שהיא, או חומרה פגומה, אולי זיכרון, אולי כרטיס מסך, או אולי וירוס..?

• הוסף לסימניות
תבדקי משקל קובץ ופורמט שלו, ישנם תוכנות שמגלות את הקידוד המדוייק.

• הוסף לסימניות
אז גם במחשב אחר זה ככה. בדקתי כבר.
העליתי לכמה תוכנות עריכה..

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות שם??
בעקרון זה מוזר כי אני עובדת עם המון קטעים שצולמו באותו פורמט ומצלמה לכאורה,
והכל עובד חוץ מהמקבץ האחרון הזה.

• הוסף לסימניות
וגם במחשב אחר זה איטי ככה? אז זו בעיה בקבצים. לא במחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה