כללי מה זה 'רשת צהובה'

• הוסף לסימניות
נתבקשתי להכין צבע מוחלט של צהוב, בהרכב 100% צהוב.
וגם צהובה בהיר שהוא בהרכב רשת?!
אני חושב שזה קשור בשינוי עוצמת טינט?
כל המסביר תבוא עליו ברכה.

• הוסף לסימניות
50% צהוב (מהYELLOW) זה נקרא רשת של 50% צהוב
30% צהוב זה רשת של 30% צהוב וכן הלאה

• הוסף לסימניות
תודה על המענה.
בדפוס לא אמרו לי כמה להפחית בטינט.
מה היא ההגדרה של צהוב בהיר? 50% ?!

• הוסף לסימניות
זה נראה אותו דבר, השאלה היא, האם יש נפקא מינא:)
הגדרת 50% בערך צבע צהוב, או לתת 100%צהוב וביחד עם הורדת טינט של 50%

• הוסף לסימניות
נראה לי שרשת צהובה זה רשת של 30% כמו שמאיר כתב.
בשיטה שאתה כתבת זה ייצר צבע צהוב מלא, עם נקודות לבנות.
הכל בנדמה לי, לא בדקתי. אם אתה רוצה תוכל לשלוח לי PDF עם 2 סוגים כדי שאבדוק לך. אבל תהיה חייב לעדכן בטלפון ששלחת... כי בעבודה אין לי זמן למיילים...
תשאל גם את הניק SARIT_F, נדמה לי שבדקתי את זה עבורה פעם.

נקודות לבנות - נקודות הרבה יותר גסות מרשת, כך שבהדפסה רואים ממש נקודות לבנות.

• הוסף לסימניות
כשאומרים לך בבית דפוס "רשת" הכוונה בוודאות היא ל-פחות מ-100% צבע, 100% זה אטום, פחות מזה זה כבר הופך להיות רשת.

אם תסתכל בזכוכית מגדלת על עבודה שהודפסה במכונת אופסט, אתה תראה שהצבעים מורכבים מרשתות מעגליות. באיזורים בהם הצבע הוא מוחלט (100% של אחד מצבעי הCMYK), לא תראה רשת.

• הוסף לסימניות
יש איזה בעייה בעלאת קבצים לאתר.
אשלח לך במייל.
אתה בודק בפיטסטופ?
באקרובט יש לשניהן אותו ערך של 50%
אני חושב ששינוי טינט, אמור להקל על העבודה, בצבע המורכב מכמה צבעים, כשרוצים לשנות את האטימות לכולם, ניתן לשנות בבת אחת.

נ.ב. ברור לי ההבדל בין טינט 50% לשקיפות 50%:)

• הוסף לסימניות
כעת אפשר להעלות קובץ.
אשמח לקבל חוו"ד מהמומחים.

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 28.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
קבלת כבר אתמול, לא? :)

• הוסף לסימניות
ולטובת אלו שלא יודעים, זה אותו הדבר בדיוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה