דרוש מידע מה זה שכתוב במחיר למשתכן הוסר עקב ויתור?

• הוסף לסימניות
דחוף בחיים לא ויתרנו וזה מה שרשום על הגרלות לפני הרבה שנים

• הוסף לסימניות
לא שלחו לנו בחיים שזכינו אבל יש הגרלות שרשום הוסר עקב ויתור לא מבינה למה

• הוסף לסימניות
מוזר כי יש לי 6 פרויקטים שזה מה שרשום את מי אפשר לשאול?
גמלי היה את זה ובררתי,
זה אומר שאם זכיתם בהגרלה אחת מתוך כל ההגרלות באותו סבב וויתרתם אז כל ההגרלות האחרות זה רושם את זה.
מסירים אתכם מכל ההגרלות של אותו סבב.
ויתרתם פעם על איזו זכיה?

• הוסף לסימניות
מה זה הוסר עקב ויתור?
מישהו יכול להסביר מה המשמעות של זה?

• הוסף לסימניות
אם אין תגובה בזמן סביר הם מתרגמים את זה לוויתור.

• הוסף לסימניות
זה לא אומר שזכיתם, זה אומר שלפעמים יש הגרלה נוספת על דירה אחת או כמה דירות שנשארו, והם שולחים הודעה או שלא, ואם לא נרשמים שוב, זה נקרא וויתור.

• הוסף לסימניות
גם לי יש 4 הגרלות שבהם רשום הוסר עקב וויתור.
התקשרתי למשרד השיכון והם ענו לי שכאשר נרשמתי להגרלה, ככל הנראה היה צורך להרשם שוב כי היה תקלה במערכת שלהם או משהוא כזה ובגלל שלא ידעתי ולא נרשמתי שוב אז הוסרתי עקב וויתור.

• הוסף לסימניות
גם לי יש 4 הגרלות שבהם רשום הוסר עקב וויתור.
התקשרתי למשרד השיכון והם ענו לי שכאשר נרשמתי להגרלה, ככל הנראה היה צורך להרשם שוב כי היה תקלה במערכת שלהם או משהוא כזה ובגלל שלא ידעתי ולא נרשמתי שוב אז הוסרתי עקב וויתור.
אם כך זה ממש לא בסדר מצידם, ואפשר לפנות אליהם בכתב / למבקר המדינה

אם הבנתי נכון שמעתי שבעבר היו רשימות המתנה ארוכות וקיצרו אותם, כך שהיום מספר הממתינים שלא זכו הממתינים לזכיה נמוך יותר,
באם זה נכון יתכן שבעקבות כך שקצרו את התור מי שהיה מעל מספר מסויים בהמתנה קוזז ונמחק תחת השם ויתור זכיה

אולי כדאי לבדוק, באיזה מספר היתה בהמתנה?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שבדק את העניין מקצועי עם עורך דין?
אם כן אשמח שיסביר מה זה והאם ניתן לטפל בזה
תודה

• הוסף לסימניות
אם כך זה ממש לא בסדר מצידם, ואפשר לפנות אליהם בכתב / למבקר המדינה

אם הבנתי נכון שמעתי שבעבר היו רשימות המתנה ארוכות וקיצרו אותם, כך שהיום מספר הממתינים שלא זכו הממתינים לזכיה נמוך יותר,
באם זה נכון יתכן שבעקבות כך שקצרו את התור מי שהיה מעל מספר מסויים בהמתנה קוזז ונמחק תחת השם ויתור זכיה

אולי כדאי לבדוק, באיזה מספר היתה בהמתנה?
מראש לא נכחתי בהגרלה כי מבחינתם הוסרתי בזה שלא נרשמתי שוב. נורא מתסכל! לא בדקתי את הענין לעומק כי לא חשבתי על זה, אבל ולי באמת כדאי לנסות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה