דרוש מידע מה חסר לכם היום בבגדי ילדים?

נקסט נקרע לך מהר?
אצלינו במשפחה זה מכנסי פלדה ששרדו את הילדים ההיפרים ביותר...
אני מתכוונת לדגמים הקלאסיים של כחול-שחור של התלבושת האלה שעולים 34-42 ש"ח למכנס
אני לא יכולה להגיד שאצלינו לא נקרע אבל בהחלט באופן יחסי מחזיקות הרבה

בגדי ילדים עם קפוצון
וחלוקי שבת לתינוקות ולגיל 2

מישהי הזכרה את הקטע של השרות
אני קונה בגדים ונעליים בחנויות יקרות
והשרות שם מבייש!
מוכרות מדברות בצורה מזלזלת ומעליבה
צועקות(!) עושים טובה שמביאים לך משהו
אין להם טיפה כבוד לאמא עם ילדים שסה’’כ רוצה
שירות שמגיע לה
אני חייבת לציין שיש גן מוכרות מדהימות
ואני בפרוש יילך במודע לסניף עם המוכרת הנחמדה והאנושית

שמלות עם הרבה מכפלת!!! (שלושה סימני קריאה), החל מגיל 3. אפשר גם להיפך, ארוך עם קומות או דנטל שאפשר לפרום ולהוריד אם רוצים לקצר.
בדגש על שמלות יותר מאשר חצאיות
שמלות הרבה יותר בעייתי כשמרימים ידיים, והרבה יותר מוגבל מחצאית - חצאית אפשר מקסימום לקנות מידה גדולה יותר ולהצר בקלות, או שמלכתחילה יש גומי שמאפשר להצר. בשמלה חייבים מידה מדוייקת.

מצטרפת לדק ארוך, שלא צריכים גיהוץ, ושתהיה מכפלת גדולה (כי קורה הרבה שאני קונה מדויק וצ'יק צק זה קצר ומעבירה)

אולי תפתחו גם נעלי ילדים בגודל הגיוני לילדים עם קשת גבוה ורגל רחבה? -כל הנעלים של אפרוחים וצריך להזמין מחול
ל - zara יש גזרה רחבה והמון דגמים, אני מזמינה באתר את כל האופציות שיש ואז אפשר להחזיר תוך חודש ולקבל החזר כספי מלא.

מצטרפת לדק ארוך, שלא צריכים גיהוץ, ושתהיה מכפלת גדולה (כי קורה הרבה שאני קונה מדויק וצ'יק צק זה קצר ומעבירה)
מצטרפת
חיפשתי בנרות לבן שלי בן ה-2 בגדים דקים וארוכים לחג ואין למצוא :(
וגם חולצות דקות וארוכות יפות לבנים יותר גדולים
וכמובן במחירים הוגנים :)

תנסי את של children's place מתאימות לילדים מופרעים במיוחד
אין לך בעיה עם המחיר שלהם? בפרט שאחרי הכל גם זה נקרע...
נקסט נקרע לך מהר?
אני קניתי אותם בערימות עד שראיתי שנקרע מהר מידי. חודשיים אחרי קניה נשארתי בלי מכנסיים (יש לי שני בנים שלובשים אותה מידה כך שהדברים נחרשים פי 2)

קניתי עכשיו 2 בפלייס (בעזרת כרטיס המתנה לחג) עוד 2 במותגים וילדים שהם הכי מומלצים שלי אבל המידות נגמרות ביום שהסחורה מגיעה, עוד 3 זוגות בגולף. ויש להם בארון 2 אחרונים מנקסט שהברך על זמן שאול...
תקציב לא קטן. נראה לכמה זמן יחזיק.

1. שמלות בגזרות שמתאימות גם לילדות רזות וגבוהות, ולא רק קצרות מאוד או רחבות מאוד
2. מכנסיים ארוכות בגזרה יפה , בצבעים יפים וחיים (לילד שמכתה א הולך עם מכנס ארוך, לא כל כך מתחשק להלביש כל הזמן שחור/אפור/כחול כהה/ שמנת לגיוון)
3. חולצות בסיס צבעוניות לילדות

גם אני התאכזבתי מהגזרות החורף, אז לקיץ הזמנתי רק את הבסיס החלק והפשוט, והגיע הכל מושלם:
המכנסיים הקלאסיים, חולצות פולו בצבעים חלקים שונים, כמובן גופיות וגרביים, הכל 100% כותנה, נושם, נעים, בלי תוויות, מתכבס מצוין (חוץ מהמכנס הלבן שקצת תופס כתמים, אז פשוט קניתי 2)
אני עדיין חוששת לייבש במייבש. מנוסות? זה מתכווץ?
והמידות- אני קונה מידה פחות מהגיל (אבל הבן שלי קצת נמוך ורזה לגילו)
בכל מקרה אני מזמינה עד 270 שקל, כדי לא להגיע לסכום שיחייב מכס, אז בפעם הראשונה בודקת מידות, ואז מזמינה בדיוק אותו דבר בכמה צבעים, ומסודרת לכל העונה.
לבנות, אני בכלל לא מנסה בנקסט.
נקסט מעולה במייבש! אף פעם לא התכווצו לי פריטים שלהם

אני לא קראתי הכל אולי כבר כתבו אבל בגד שבתי סט יפה לכל הגילאים ממש קשה היה לי למצא גם בחורף בעיקר וגם עכשיו בקייץ ויש לי את הגילאים הכי קלאסיים ילדה מידה 8 בנים מידה 5 ותינוקת מידה 9.12 חודשים פשוט לא היה בנמצא מה שהיה מהמם לבנות לבנים היה מוזנח ומה שהיה יפה לבנים לבנות לא היה יפה או לא סט

* האיכות חשובה
*עדיפות עליונה ללא גיהוץ
*בדים נעימים אחרת הילד לא מעונין להלביש
*במידה ונרכשים סרפנים לילדות צריך גם חולצות בייסיק בגוונים תואמים לביגוד כמובן תואם לעונה המדוברת קיץ או חורף
*צבעים נעימים לעין ולא זקנים מדי
*קשתות/סרטים/גומיות לילדות
*כיפות שמשלימות את אופנת הבנים המתוקים
*משקפי שמש בגדול לא רוכשת תואם בגד אלא תואמי פנים וזה רק לילד שהשמש מפריעה לו בקיץ לא לכולם [מה הם אחרים מאיתנו המבוגרים???]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת