דרוש מידע מה יהיה אורך הספריה כאשר יש וילון בקיר הסמוך?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח מאוד לעזרתכם!
אנו לקראת הזמנה של ספריה - לקיר הימני בתמונה (רואים חלק קטן מהקיר). כאשר בקיר הסמוך ישנו וילון.
אני מדגישה שהספריה תהיה נושקת לתקרה וכן-לאחר בניית הספריה נוסיף קרניז (עדין) עם תאורה לוילון.
השאלה היא היכן לעצור את הספריה כדי להשאיר מראה יפה ואסטטי. איזה מרחק מהקרניז.
(או בכלל לא לשים קרניז בחלק שבין הספריה לוילון).
פ.JPG

תודה תודה!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לפתוח את השאלה בקהילת אדריכלים ומעצבי פנים, או בפורום בניה ושיפוצים.
יש שם הרבה בעלי מקצוע מקסימים ורחבי לב שממש אוהבים לעזור, ויכולים לתת לך עצות מקצועיות וטובות.

• הוסף לסימניות
לדעתי לוותר על הקרניז
ולהשאיר רווח מספיק שהוילון יעמוד יפה. ולא יתכווצץ'. (משהו כמו 20 ס"מ)

• הוסף לסימניות
הכי טוב יהיה לקצר את הוילון, ושהספריה תגיע עד לקצה (כמובן אם נשאר שם חתיכת קיר אחרי החלון עצמו)

• הוסף לסימניות
תודה!
אין חתיכת קיר. יש מעט קיר, לא בעומק הספריה.
אז הייתי משאירה 50, ושמה שם איזה עציץ.
והקרניז - לכאורה הייתי ממשיכה ישר, כאילו הספריה מגיעה עד הסוף

• הוסף לסימניות
אז הייתי משאירה 50, ושמה שם איזה עציץ.
והקרניז - לכאורה הייתי ממשיכה ישר, כאילו הספריה מגיעה עד הסוף
מוסיפה על הדברים.
אפשר לעשות קרניז של ש.י.ר.ן. הוא יהיה מעל הספריה וימשיך על קיר הוילון.כמו שהולך היום. הוילון יכנס מתחת
אפשר לשים תוארה נסתרת מתחת הקרניז. יוצא נפלא

• הוסף לסימניות
מוסיפה על הדברים.
אפשר לעשות קרניז של ש.י.ר.ן. הוא יהיה מעל הספריה וימשיך על קיר הוילון.כמו שהולך היום. הוילון יכנס מתחת
אפשר לשים תוארה נסתרת מתחת הקרניז. יוצא נפלא
איך אפשר להדביק קרניז מהעל וילון? צריך חתיכת גבס מתחת כדי שזה יעמוד טוב או שהדבקה לתקרה מספיקה?

• הוסף לסימניות
הכי טוב יהיה לקצר את הוילון, ושהספריה תגיע עד לקצה (כמובן אם נשאר שם חתיכת קיר אחרי החלון עצמו)
אני גם בהתלבטות היכן למקם ספריה
האם לשים אותה עד הקיר (יש מקום)
ואז הוילון עד הספריה?
או שעדיף לתת רווח של 50-60 ולאפשר מקם להעמד סטנדר או עציץ?
מה יותר יפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה