מה יהיה עם הבר מצווה ?

• הוסף לסימניות
אז ככה חברים
אני לא עוסקת כרגע בצילום
למדתי בפרוג אבל איכשהו אני לא עוסקת בזה לכן לא יצא לי לצלם עם פלאש באירועים(למעט קצת בתור תחביב אצל חברות יצא די טוב אבל לא ידעתי מה אני ממש עושה עם הפלאש זה היה נס )
אני יודעת שזה לא מורכב אבל מישהי מאוד קרובה אליי וחשובה לי ביקשה בגלל טובה לצלם חד פעמי את הבר מצווה של הבן שלה
איך אני אמורה להתכונן לזה ? לדעת איך לשלוט על הפלאש? הוא די מורכב
אני אחראית רק על החלק של הבנות ובכ"ז אני לא רוצה שייצאו לי תמונות ברמה נמוכה
במיוחד
שיש לי רק פלאש בלי ציוד מסביב
הפלאש הוא של METZ 58 AF-2
בקיצור אשמח לשמוע איך לתפעל אותו
המון תודה זה מאוד חשוב לי

• הוסף לסימניות
קודם כל בלי לחץ.:)

הלקוחה יודעת שהיא לוקחת מישהי מתחילה והתוצאות בהתאם אם היא היתה רוצה משהו מקצועי היתה משלמת על זה למישהו כזה.

• הוסף לסימניות
את צודקת
אני פשוט רוצה לתת את הכי טוב לא משנה מה
אני שואלת ושמח לקבל תשובה יותר מפורטת על השאלה שלי עצמה לגבי הפלאש

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הפלאש הזה,אני מקוה שיהיה מי שיעזור לך.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
כמה הוראות שמתאימות לחוסר הידע: (בהמשך תשחקי בשאר התפריטים...)
תבחרי בMPDE מצב ETTL - שזה אוטומט
ובתוך תפריט PARE תכנסי לEV שם את מעלה ומורידה את העוצמה לפי התוצאה
תרכיבי על הפלאש מרכך
ותשתדלי להקפיץ אותו מהתקרה / קיר
המון הצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה