מה יהיה

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תשמעו, (יותר נכון תקראו...)
האתר המתוק הזה פשוט מ-מ-כ-ר
בהתחשב בעובדה שאני לא מחוברת קבוע (רק בעבודה)
אז כשיש לי הזדמנות אני "דוגרת" עליו בצורה שאינה מתחשבת בעומס עבודה, בעיתוי או בשעה... כך שעכשיו, ערב פסח, כמה ימים לפני... ואני מוצאת את עצמי עם חצי בית לא נקי ועם 3! שעות שישבתי ו"שרפתי" על האתר החמודי הזה... (ממש ביעור חמ.. אה.. זמן...) אז תגידו מה עושים שיהיה יותר חשק לעבוד?
אולי אתן לעצמי "טיפ" - בסוף שעתיים עבודה בבית = 10 דק' טעימה נעימה מ"הודעות מהיממה האחרונה" מה אתם אומרים???????? :eek::confused::rolleyes::(;):)

• הוסף לסימניות
דווקא בהשראת החג האתר נהיה משעמם קצת
אין עבודות כמעט והחברה מבקשים פה עצות למתכונים וניקיון יד שניה וכדו'
:במצרים היהודים אמרו למשה רבינו הניח לנו ונמשיך בעבודה"

• הוסף לסימניות
גמני בורחת לפה כשנגמר לי הבטריה לנקיונות של ערב פסח.....

אבל תאמת שאין כ"כ מה לראות פה עכשיו, כולם מנקים והפורום שובת.......איך הצלחת לשרוף פה 3 שעות????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zoom;749703:
תשמעו, (יותר נכון תקראו...)
האתר המתוק הזה פשוט מ-מ-כ-ר
בהתחשב בעובדה שאני לא מחוברת קבוע (רק בעבודה)
אז כשיש לי הזדמנות אני "דוגרת" עליו בצורה שאינה מתחשבת בעומס עבודה, בעיתוי או בשעה... כך שעכשיו, ערב פסח, כמה ימים לפני... ואני מוצאת את עצמי עם חצי בית לא נקי ועם 3! שעות שישבתי ו"שרפתי" על האתר החמודי הזה... (ממש ביעור חמ.. אה.. זמן...) אז תגידו מה עושים שיהיה יותר חשק לעבוד?
אולי אתן לעצמי "טיפ" - בסוף שעתיים עבודה בבית = 10 דק' טעימה נעימה מ"הודעות מהיממה האחרונה" מה אתם אומרים???????? :eek::confused::rolleyes::(;):)

לא הבנתי, רק בעבודה את מחוברת?
אז איך תוכלי אחרי כל שעתיים נקיונות בבית, לרוץ לעבודה לטעום וכו'??
[ואולי כפיתרון שכבוד הרב בעלך שליט"א יתאם עם המנהל בעבודה שיגביל שם את העסק...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה