כללי מה יותר קריא

• הוסף לסימניות
פונט שלך?
החלטת להיכנס לתחום הזה?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1543884:
פונט שלך?
החלטת להיכנס לתחום הזה?
בהצלחה!

פונט שלי ברעיון -- הביצוע של מעצב פונטים אירופאי.

חוץ מהפונט הזה -- שתמיד רציתי לעשות משהו כזה -- (וגותיק, שכבר משווק בפונטייפ) אין לי כוונה להיכנס לתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1544083:
פונט שלי ברעיון -- הביצוע של מעצב פונטים אירופאי.

חוץ מהפונט הזה -- שתמיד רציתי לעשות משהו כזה -- (וגותיק, שכבר משווק בפונטייפ) אין לי כוונה להיכנס לתחום.

אם כך, נראה לי שהפונט יהיה קריא ומעניין לכותרות או מילים, ולא לפרגרף
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
שמאל. אבל הפונט לא אי-אי-אי קריא בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;1544253:
שמאל. אבל הפונט לא אי-אי-אי קריא בכל מקרה.

שתי הערות: (א) כפי שמישהו כבר העיר, פונט כזה צריך להדפיס אותו כדי להתרשם באמת.
(ב) הוא שונה וחדש, ובהחלט צריך להתרגל אליו. אבל בגדול, הוא דווקא יכול להיות קריא מאוד, בגלל שיש יותר אותיות שעולות מעל השורה ושיורדות מתחת לשורה, מה שיוצר צורה מיוחדת לכל מילה. כשמתרגלים לצורה של המילים, זה דווקא מאוד מיקל על הקריאה.
זה לא המצאה שלי, זה אפקט שנחקר: ע"ע Bouma.

תודה שוב לכל המגיבים והמעירים. נראה שבינתיים שמאל מנצח.

אולי בהמשך אצליח להעלות דף שלם עם הטקסט. מעניין אם גם שם השמאל יהיה עדיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה