דרוש מידע מה יכול להקל על שיעול של ילד בן שנתיים?

• הוסף לסימניות
ילד שמשתעל שיעולים רטובים
במה ניתן להקל עליו את הלילה?

• הוסף לסימניות
הכי פשוט.
לקחת צלחת חד פעמית, לחתוך גלגלי בצל והניח סמוך למיטה.
להיזהר שלא מדי קרוב לעיניים אם הבצל חריף.
הרעיון הוא האדים של הבצל- הם מרגיעים שיעול.

• הוסף לסימניות
בצל ליד המיטה

אצלינו זה עזר פלאים. לילה אחד ואין שיעולים

לקחת בצל גדול - בינוני, לחתוך לשים בצלחת ולהניח על השידה.

הכי פשוט.
לקחת צלחת חד פעמית, לחתוך גלגלי בצל והניח סמוך למיטה.
להיזהר שלא מדי קרוב לעיניים אם הבצל חריף.
הרעיון הוא האדים של הבצל- הם מרגיעים שיעול.
תודה לכולם
זה עזר ברגע
נהיה שקט בבית
פשוט שמתי ליד העריסה שלו בצל חתוך ל2 על עגלה של בובה שיהיה בגובה הפנים שלו וזה השפיע תוך כמה דקות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
זה עזר ברגע
נהיה שקט בבית
פשוט שמתי ליד העריסה שלו בצל חתוך ל2 על עגלה של בובה שיהיה בגובה הפנים שלו וזה השפיע תוך כמה דקות
איך כתב לי פעם מישהו חכם אחרי שהתייעצתי איתו, ועדכנתי אותו אח"כ שזה סודר, ציטוט:

"הרגעים המתוקים של החיים זה כשאנשים מתוקים זוכרים גם לעדכן בישועה"

• הוסף לסימניות
איך כתב לי פעם מישהו חכם אחרי שהתייעצתי איתו, ועדכנתי אותו אח"כ שזה סודר, ציטוט:

"הרגעים המתוקים של החיים זה כשאנשים מתוקים זוכרים גם לעדכן בישועה"
כשבצל עושה מתוק...

• הוסף לסימניות
פיתרון נוסף, כשהבצל לא מצליח לעשות את שלו - לקחת פיסת בד או נייר סופג ולשים על זה שמן זית. להניח את זה על החזה של הילד ו ומעל זה שקית ניילון כדי שלא יתלכלך הבגד.
הקלה מיידית גם במקרים קשים!!!

• הוסף לסימניות
מה עושם לילד מצונן שלא מצליח להירדם בגלל שהמוצץ בפה והאף סתום?

• הוסף לסימניות
פיתרון נוסף, כשהבצל לא מצליח לעשות את שלו - לקחת פיסת בד או נייר סופג ולשים על זה שמן זית. להניח את זה על החזה של הילד ו ומעל זה שקית ניילון כדי שלא יתלכלך הבגד.
הייתי חייבת להגיב...
הבן שלי בן 3 משתעל כבר כמה שעות ברצף מהרגע שנכנס למיטה, בממוצע כל 7 שניות- פשוט אומלל!!!
ניסיתי בצל, לא ממש עזר....
קראתי פה את כל השרשור עד שהגעתי לתגובה הנ"ל - ניסיתי ו......
אני בהלם!!!! השיעול פסק לגמרי!!!!
תודה לך!

• הוסף לסימניות
האם זה טוב גם למבוגרים, או רק לילדים קטנים?

• הוסף לסימניות
אצלנו זו "סגולה" ישנה לערבב שמן זית עם קצת ארק. אחרי מקלחת חמה לעסות עם התמהיל את בית החזה להניח ע"ז חיתול או איזה בגד נוסף שלא יעבור לבגד וללכת לישון. ובעז"ה בבוקר קמים כמו חדש!
חורף בריא לכולנו.

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה עם שמן תינוקות חם
לעסות איתו את החזה עד שנספג בגוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה