• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...לכם לומר?

קבצים מצורפים

• ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.jpg
    ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.jpg
    KB 381.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אהבתי

• הוסף לסימניות
שזה חשוך. וחבל על ההבעה.
הקומפוזיציה והרקע טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2009487:
שזה חשוך. וחבל על ההבעה.
הקומפוזיציה והרקע טובים.

תודה.
למה חשוך? הרקע החשוך זו האוירה, הילדה ממש מוארת.
לא הבנתי למה הכוונה.

• הוסף לסימניות
הפוזה מתוקה מאד
הצבעים ממש לא
תפתחי קצת את האזורים הכהים כדי שהשיער לא ייבלע בדלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A69;2009507:
תודה.
למה חשוך? הרקע החשוך זו האוירה, הילדה ממש מוארת.
לא הבנתי למה הכוונה.

קודם כל חסר אור בתמונה. זו תמונה טובה וסטנרטית. תמונת אוירה זה משהו אחר לגמרי. בד"כ שילוב של כמה צבעי אור לכן מחשיכים כדי לקלוט אותם. הילדה במסך שלי ממש לא מוארת. והצבעים מתים. תראה את העריכה שלי אני חושב שזה ממש משדרג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A69;2009529:
יפה! תודה!
ואם אני רוצה להשאיר את הילדה באוירה כזו חשוכה, מה אני צריכה חוץ מלהפריד מהרקע?

להוסיף פלאש מימין על עוצמה נמוכה. אולי גם להוסיף פלאש עם ג'ל צבעוני להאיר את הרקע בצבע. תמונת אוירה מורכבת ממשחק תאורה. לא מתמונה חשוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2009539:
להוסיף פלאש מימין על עוצמה נמוכה. אולי גם להוסיף פלאש עם ג'ל צבעוני להאיר את הרקע בצבע. תמונת אוירה מורכבת ממשחק תאורה. לא מתמונה חשוכה.

הבנתי, באמת מעולה העריכה שלך, תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה