התייעצות מה כדאי להביא מישראל לניו יורק

• הוסף לסימניות
אם יש לכם דרך להגיע לריכוזים של ישראלים אז קחו איתכם כל דבר שהוא סמל ישראלי....
לדוג': קרמבו - נמכר באבערגרין ב2 דולר ליחידה, חטיפי אוסם נמכרים ב4 דולר,
פיתה פלאפל!!!!! עם טחינה נוזלת ומלכלכת ושקיות שומיניות וקרועות כן - לארה"ב שכל חנות שניה שם זה חנות מזון מהיר....
שוקו בשקית! גבינת תנובה!!! גבינת חרמון!!!
סופגניות של ש-ו-ב-ע-!!!!!!
לא לצחוק, יש לי הרבה קרובות ישראליות שגרות שם וכשהן מגיעות לארץ את כל הרשימה הנ"ל (ועוד כמה דברים) צריך להכין להן בדירה גם אם הנחיתה ב3 לפנות בוקר
נסיעה טובה, תתצטיד עם מעיל עבהההההההההההה ובחזור תקנה הרבה אננס חתוך וסוכריות ג'לי אמריקיות....
;)

• הוסף לסימניות
מטרנה בארץ עולה 40 שקל
ובאמריקה 40 דולר
בבערך...

• הוסף לסימניות
אויר דארץ ישראל - תמכור כל נשימה...
אבל תגיד מה לקחת בסוף - הא?
בעיקר כמה הרוחת....
בברכת צאתכם ובואכם לשלום

• הוסף לסימניות
למה שלא תברר אם יש פה אנשים שמעוניינים לשלוח לשם דברים בתשלום? (כלומר שירות של משלוח?)
אנשים לפעמים תקועים עם דברים כבדים שעולה הון לשלוח בדואר, ומוכנים לשלם על ההובלה

• הוסף לסימניות
אויר דארץ ישראל - תמכור כל נשימה...
רעיון מצוין סע לצפת, מירון, קבר רחל, או ים המלח וכו', תמלא בקבוקים באויר (איך ממלאים?)
ותמכור אותם בארה"ב (אל תשכח לסגרו את הפקק, שלא תמכור להם אויר דחוס של מטוס עם טעם של תבלין לשווארמה ופיצה ששמים באוכל שם)

• הוסף לסימניות
מים מים המלח+ בוץ מים המלח אין את זה בשום מקום בעולם

אגב אני מכיר מישהו שמכר לתיירים אדמה של ארץ הקודש מים של ארץ הקודש... והוא הגדיל לעשות שהוא מכר להם פעם גללים של חמורים שהשתתפו בעלייה לרגל (או חרטוט אחר לא זוכר בדיוק)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סטאר K זה בהחלט הכשר שהרבה מאוד לא אוכלים, בהערת סוגריים, אישור של יאנג יזרעא, שזה סגנון קהילות פתוחות יחסית ואפילו מאוד, ולא חרדיות קלאסיות [כן, אני מכירה טוב, בעלה של סבתא שלי היה רב בקהילה כזו, והכרתי עוד קהילות כאלו. אלו לא קהילות של אברכים ובני תורה בד"כ, ואישור כזה לא ממש יספק את הציבור היותר תורני]......בייחוד בדונקין שחלק גדול מאוד ממה שנמכר שם הוא בחזקת חלב עכו"ם...וזה כתוב במפורש במה שהעלית....
רוב החרדים שאני מכירה, מדברת על משפחות אמריקאיות קלאסיות של ברוקלין, ליקווד, בולטימור, פייב טאונס, קליוולנד, דטרויט, וכדומיהם, מקפידים שלא לצרוך חלב עכו"ם.
אז יש מי שאוכל, אבל זה ממש לא הרוב ולא הסטנדרט החרדי השמור.
בנוסף, מה שהעלית הוא אישור לסניף מסויים....זה ממש לא בכל הסניפים. יש סניפים שהכל שם חלב עכו"ם....

בקיצור, זו ממש לא הוכחה מספקת לרוב הציבור החרדי השמור בארה"ב. ולכתוב מה שכתבת יכול בהחלט להטעות אנשים שלא מכירים....

כך שאני בהחלט עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי.

לא כתבתי מטיפשות או רצון להיות צודקת או משהו כזה. ממש לא.
אני מכירה טוב טוב את ארה"ב. אני ממשפחה אמריקאית. כל המשפחה שלי [למעט הקרובה אחים ואחיות והורים] גרים שם. מגיעה לשם לא מעט ואם לא אני אז יש מאיתנו שמבקרים שם כמה פעמים בשנה. ולכן אני יודעת מה אפשר ומה לא.

ויש במשפחה שלי לא מעט משגיחי כשרות בכשרויות בארה"ב, כך שאני יודעת גם ממי שנמצא עמוק בכשרויות
כתבתי מידיעה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם יש לכם דרך להגיע לריכוזים של ישראלים אז קחו איתכם כל דבר שהוא סמל ישראלי....
לדוג': קרמבו - נמכר באבערגרין ב2 דולר ליחידה, חטיפי אוסם נמכרים ב4 דולר,
פיתה פלאפל!!!!! עם טחינה נוזלת ומלכלכת ושקיות שומיניות וקרועות כן - לארה"ב שכל חנות שניה שם זה חנות מזון מהיר....
שוקו בשקית! גבינת תנובה!!! גבינת חרמון!!!
סופגניות של ש-ו-ב-ע-!!!!!!
לא לצחוק, יש לי הרבה קרובות ישראליות שגרות שם וכשהן מגיעות לארץ את כל הרשימה הנ"ל (ועוד כמה דברים) צריך להכין להן בדירה גם אם הנחיתה ב3 לפנות בוקר
נסיעה טובה, תתצטיד עם מעיל עבהההההההההההה ובחזור תקנה הרבה אננס חתוך וסוכריות ג'לי אמריקיות....
;)
דווקא תצחקו-
אבל אני ראיתי בדיוטי פרי מארז עם איזה בקבוקונים פצפונים שבתוך כל אחד יש אדמה, על כל בקבוק רשום מאיזה אזור האדמה: ירושלים/צפת/נהר הירדן/ים המלח וכדו- היה כמה סוגים. חחח... וזה עלה איזה 40$ אא"ט.

עריכה: אני דווקא חושבת שזה רעיון לא רע של מתנה עבור כאלה שיש להם ממש אהבה לא"י ומדברים על זה כל היום...

• הוסף לסימניות
לגבי המטרנה הבנתי שעושים על זה מלא כסף ואפשר גם להציע את זה בביתי כנסת שם...
לגבי הכמויות למי שיש לו ילדים קטנים זה עובר הרבה יותר בקלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....