כללי מה לא תגיד לגרפיקאי

• הוסף לסימניות
הגיע אליי במייל
להדפיס ולתלות בסטודיו במקום בולט לעין הלקוח

קבצים מצורפים

• גרפיקאי.png
    גרפיקאי.png
    KB 202.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מוכר מאד אבל מצחיק כל פעם מחדש ותמיד נכון...
:D:D:D

• הוסף לסימניות
יש את זה למישהו בפורמט איכותי?

• הוסף לסימניות
טוווב. הייתי שמח לקבל כזה דבר (בפורמט ווראאאאאד) או שאולי שחרר לי שנייה את העכבר אני יעשה את זה בעצמי..
מה שווים החיים בלי (קצת\הרבה) צחוק לפעמים.. :):D:p;):cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ערך רב;1977412:
לא! רק בפורמט וורד.

סליחה, פורמט וורד זה פורמט איכותי!
:cool:

• הוסף לסימניות
חזק!!! מדויק כל כך..
אני רוצה את זה באיכות טובה יותר, יש למישהו בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה בחברה טובה. :)
חשבתי שרק לי אומרים: "אני לא בטוחה מה אני רוצה, אבל שלא יהיה משהו שאני יכולה לעצב בוורד" (אם כבר הזכרתם אותו...)

• הוסף לסימניות
חחחח גאוני לחלוטין.

עוד משפט מעצבן:
״אני מעצבת בעצמי ואני יכולה לעשות את זה בכמה דקות, פשוט אין לי זמן״

• הוסף לסימניות
אם כבר לצחוק - משנכנס אדר - לקוח אחד אומר לי:

" אני לא מבין אותך! איך אתה נותן לי את בPDF כדי שאני לא אוכל לשנות!!"

[מעשה שהיה]...

• הוסף לסימניות
ויש גם כאלו ששולחים
"קבצים פתוחים"- קבצי JPG :)
ועוד מחכים לתודה שזה לא קישור לדף אינטרנט מוטמע.

• הוסף לסימניות
למה לא להגיד לגרפיקאי:
"תעשה מה שאתה חושב סומך עליך..."?
אחלה דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1978231:
למה לא להגיד לגרפיקאי:
"תעשה מה שאתה חושב סומך עליך..."?
אחלה דבר.

והוא אף פעם לא מרוצה, בסוף.

• הוסף לסימניות
אולי הגיע הזמן שיוסיפו למאגר הסמיילים פה סמיילי בוכה בשביל אשכולות בנושאי לקוחות :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה