מה לגבי זכויות יוצרים ביוטיוב?

• הוסף לסימניות
אם העלו ליוטיוב אני חושבת שידעו מראש שאנשים יורידו בחינם
מה שגורם שיתכן שזכויות היוצרים לא יהיו אקטואליים.
לא פוסקת.
רק אומרת מה שאני חושבת.
אם למישהו יש מידע מוכח על כך, מעניין אותי לשמוע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מהקישור אם מותר לי להטמיע באתר שלי סרטון של יוטיוב שמישהו אחר העלה לשם

• הוסף לסימניות
אולי זה קשור כבר לשאלת רב?
למה זה קשור לשאלת רב?
אני רוצה לדעת אם זה מותר מבחינת חוקי המדינה
ולא הבנתי מהקישור שהבאת אם תכל'ס אני יכולה לעשות את זה
סה"כ אני מפרסמת את היוצר הוא לא מפסיד מזה... (זה לא לינק להורדה)
רק שזה לא פשוט לפנות לכל יוצר ויוצר בנפרד אם הוא מסכים או לא
לכן אני צריכה לדעת אם זה מותר מבחינת החוק
בהנחה שהחוק מתיר לי - היוצר שהעלה ליוטיוב את יצירתו לוקח בחשבון שזה יוטמע מידי פעם באתרים אחרים
אם החוק אוסר עלי אני מבינה שגם היוצר לא בטוח מסכים, כי הוא חושב שהוא מוגן באמצעות החוק.

• הוסף לסימניות
למה זה קשור לשאלת רב?
אני רוצה לדעת אם זה מותר מבחינת חוקי המדינה
ולא הבנתי מהקישור שהבאת אם תכל'ס אני יכולה לעשות את זה
סה"כ אני מפרסמת את היוצר הוא לא מפסיד מזה... (זה לא לינק להורדה)
רק שזה לא פשוט לפנות לכל יוצר ויוצר בנפרד אם הוא מסכים או לא
לכן אני צריכה לדעת אם זה מותר מבחינת החוק
בהנחה שהחוק מתיר לי - היוצר שהעלה ליוטיוב את יצירתו לוקח בחשבון שזה יוטמע מידי פעם באתרים אחרים
אם החוק אוסר עלי אני מבינה שגם היוצר לא בטוח מסכים, כי הוא חושב שהוא מוגן באמצעות החוק.
אני לא בקיאה בענייני חוקים כאלה.
מפנה את הבמה לטובים ממני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה