כללי מה לדעתכם משדר הלוגו והסלוגן?

• הוסף לסימניות
תודה !

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 136.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אולי שם של אגודת עזר וכד'?

• הוסף לסימניות
קרן ידידות כלשהי משדר עוצמה

• הוסף לסימניות
פרוייקט חסד של מתנדבות (אולי של סמינר או משהו??)

• הוסף לסימניות
השם ידידות מספר לנו על פרויקט חסד של בנות,
בקשר לצורת הלוגו והצבעים, הייתי מצפה למשהו קצת יותר נעים ו'נותן'.

• הוסף לסימניות
אממ...
ידידות-נשמע משהו מאד רך,נעים ומקרב..
צורת העיצוב פה מזכירה לי יותר פרסומת פוליטיקאית לבחירות.
משהו שמאד רחוק מהתאורים הנ"ל...
לגבי הצבעים אני לא אומרת כלום כי אני מבינה שזה רק זמני או שזו גירסת הש/ל.

• הוסף לסימניות
נראה שזה אמור לשדר איזה שהוא ארגון תמיכה, עזרה וכד'...
אבל נראה לי שהחולם שעל הו' עומד שם בצורה זקופה מדי וזה יוצר בעין דמות קצת גאה... בעיני לפחות...

• הוסף לסימניות
לי זה הזכיר את ארגון ידידים (ארגון שעוזר לאנשים שנתקעו בדרכים או משהו שכזה),
אולי בגלל הניקוד שמזכיר גלגלים,

• הוסף לסימניות
את תגידי לנו מתישהוא מה זה באמת?? :):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה