כללי מה להמליץ ללקוח- והאם זה מחובתי.....

• הוסף לסימניות
אני עושה עיצוב דיסק לזמר הוא רוצה שאני יאמר לו איפה להדפיס..
יש לכן המלצות היכן כדאי להדפיס? יש דפוסים מיוחדים בשביל דיסקים, האריזה וכו' משהי התעסקה אם זה?
ואגב האם גרפקאית צריכה לכוון את הלקוח להדפסה וכו ' או רק לבצע את הגרפיקה ....
אשמח לעזרה תודה!!!

• הוסף לסימניות
יצא לי לעבוד עם מגה דיסק מב"ב.
עבודה יפה מהירה נקיה וזולה.
אין סיבה שלא תפני את הלקוח שלך לבית דפוס או שכפוליה, אבל כדאי לך מניסיון לנער אחריות לגבי איכות וכו'. תגידי ללקוח ששמעת על בית דפוס מסוים שמרוצים ממנו, לך ותברר.
אלא אם כן את לוקחת עמלה על ההדפסה ואז את הופכת להיות בית הדפוס... דילרית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1342011:
יצא לי לעבוד עם מגה דיסק מב"ב.
עבודה יפה מהירה נקיה וזולה.
אין סיבה שלא תפני את הלקוח שלך לבית דפוס או שכפוליה, אבל כדאי לך מניסיון לנער אחריות לגבי איכות וכו'. תגידי ללקוח ששמעת על בית דפוס מסוים שמרוצים ממנו, לך ותברר.
אלא אם כן את לוקחת עמלה על ההדפסה ואז את הופכת להיות בית הדפוס... דילרית.
תודה!
יש עוד שמכירם את מגה דיסק?
או מקומות אחרים?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תוצאה יפה
כדאי להמליץ על דפוס או לטפל בזה בתוספת תשלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1342176:
אם את רוצה תוצאה יפה
כדאי להמליץ על דפוס או לטפל בזה בתוספת תשלום
דוקא שמעתי ההפיך שלא שוה להתעסק עם הדפוס כי אז האחריות על הגרפקאית ואת התלונות של הלקוח לגבי ההדפסה היא מקבלת..
-- אין עוד משהו\י שמכיר דפוס בשביל דיסקים???

• הוסף לסימניות
יש את קופידיסק בב״ב. עשיתי פעם שם. תוצאות יפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה