מידע שימושי מה מביאה אמא של החתן לוורט?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התארסתי לפני שנתיים
חמותי אישה מהממת מעודכנת ובטיילת
ומלאתת טאקט
ואנחנו חברות הכי טובות
לא הביאה משהו לוורט
ועד לרגע זה לא חשבתי על זה
משום מה פחות התעניינתי בה ובמשפחה יותר בבן שלה...
מסכימה לגמרי הראש פשוט לא מונח שם
החברות שלי שהתחתנו בשנה שנתיים האחרונות, לא קיבלו ולא קרה כלום
זה יפה אם כן מביאים אבל באמת לא להגזים משהו קטן וחמוד וזהו

• הוסף לסימניות
אני 'קיבלתי בושם
וחמותי ממש שמורה...
כנ"ל.
אבל חמותי הדגישה שהיא לא מביאה בד"כ, וזה רק כי היום היתה במתח כבר וראתה בחנות , אז קנתה.

• הוסף לסימניות
יש כאלה שאוהבות את תשומת לב של המות כי עם לא תביא להן כלום הם לא היו בקשר טוב
כניראה בעייתיות

אגב במחשבה שניה יש מצב שחמותי הביאה בקבוק יין ואני אפילו לא יודעת
אבל אני חושבת שלהכניס עכשיו מקובלות חדשה של מתנה גם בוורט זה הזיה
למה צריך את זה?
בדרך כלל הזוג אפילו לא שם לב

• הוסף לסימניות
הרבה מאד לקוחות שלי באות לרכוש מתנה לכלה לוורט.
וכחמות לשש כלות בלע"ה (ועוד אחת בדרך בעז"ה..) אני משוכנעת בוודאות שהמתנות הקטנות והמפנקות, מעניקות הרבה לאוירה החיובית ולתחושה הנעימה של הכלה החדשה.
לרגשות החיוביים כלפי משפחת החתן יש משמעות רבה בתחילת דרכו של הזוג הצעיר.
כמובן שהכל צריך להיות בטקט, במינון הגיוני ולא מעיק.
וכמובן שמתנות הן לעולם לא תחליף לחיבה וליחס חמים ומשפחתי כלפי הכלה החדשה.

• הוסף לסימניות
מילה לחמות המיועדת- אם אחרי האשכול הזה טרחת ובחרת וקנית ושילמת- ולא מספיק התלהבו מהמתנה-
יכול להיות שזה רק ענין של עיתוי.
קחי בחשבון שהכלה באמת מוצפת, מבולבלת, מרוגשת- אל תצפי ממנה מעבר לתודה וכמה מילות נימוס שבורחות לה מהפה.
אני קיבלתי תכשיט ליום חול, והאמת- שפשוט לא שמתי לב אליו :)
אני מקווה שהתייחסתי מספיק יפה וכו', כי אני פשוט לא ראיתי מה אני מקבלת.

ואגב, אני ממש לא חושבת שזאת "חובה קדושה" להביא מתנה דווקא לווארט.
אפשר לקרב את הלבבות גם בסתם מפגש באמצע, או בכל הזדמנות שתראו לנכון.
אותי- זה לא עניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה