קורונה מה מפחיד כל כך בקורונה???

• הוסף לסימניות
לפי תוצאות החולים נראה כי אצל כל אחד הוא מתפרץ בצורה ובעוצמה שונה.
אף אחד לא חסין לאמר אני יקבל אותו "בקלות"...

• תודה
Reactions: gg
  • הוסף לסימניות
כל שנה יש וירוס שאנשים צעירים מתים
800 ליום במדינה מתורבתת.
אהה.

חשבתי שאנחנו כבר מזמן לא בשטויות האלו שנאמרו לפני כחודשיים,
כשהקורונה היתה נחלתם של הסינים.
תתקדמו.

• הוסף לסימניות
אני משתדלת לדון לכף זכות מי שחושב ככה
א. כל הזמן אומרים ראש הממשלה, וכל מטי ההסברה שאנחנו נזהרים כדי לשמור על המבוגרים, כדי להגן על האוכלסיה המבוגרת- אז הם באמת חושבים מה רוצים מאיתנו הצעירים, הגיע הזמן לשנות את הסלוגן, הגיע הזמן לעשות הסברה מחדש בלי קשר למבוגרים

ב. הם שומעים שרים וכל מיני כלכלנים וכו' שמסבירים שצריך להשאיר את האנשים מעל גיל 65 בבית- אז למה שהם יחשבו אחרת?

• הוסף לסימניות
כל שנה מתים מוירוס רגיל הרבה יותר אנשים לא רק אחד ממדינה?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה: רק אני שמתי לב שכל המתים בארץ הם בעשור העשירי לחייהם?
ורוב החולים הם לא מרגישים שום תסמינים?
אולי שיעשו סגר מגיל 65 ומעלה וכל השאר ידבקו ויפתחו נוגדנים ויגמרו עם הסיפור הזה?
(כמו שהיה עם שפעת החזירים)
נ.ב. אני לא באה להתריס רק אני לא מבינה מה קורה פה???
יש מומיחים שהגדירו את זה
שזה כמו שפעת חזקה שאין לה חיסון
שבשונה משפעת שאז כולם רצים בהמוניהם להתחסן ואז שומעים על פחות מקרים
במקרה הזה אין חיסון ואז זה אכן כמו שפעת (פלוס/מינוס)
אבל המערכת קורסת ומבוגרים וגם צעירים מתים ומי שחולה בזה מממש לא כיף לו
אמנם אותו דבר קורה בשפעת (צעירים בלי מחלות רקע מתים)
אבל המערכת לא קורסת כי כל הקבוצות סיכון מתחסנות.

• הוסף לסימניות
מה עוד צריך לעשות בשביל שאנשים יבינו ויפנימו??
כמה מתים אתם עוד רוצים????
די!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה