מה מציעות לעשות עם קיר שכולו חלונות?

• הוסף לסימניות
ואני אסביר:
אנחנו כיום בדירה שכורה,
אנו נאלצים להחליף את חדר ההורים עם חדר הילדים- כי הוא קטן מידי להם ב"ה.
אלא שהחדר שלהם שעתיד להיות שלנו הוא בעצם מרפסת שסגרו בחלונות ותקרה... והפרטיות שלנו תיפגע.
הייתי רוצה לשים משהו על החלונות (חוץ מוילונות כמובן שנשים).
משהו כמו טפט - שיאטום ולא יראו את החדר מבחוץ, אבל שאנחנו נוכל לפחות חלקית לראות את הבחוץ.
יש דבר כזה?
או אולי יש עצות נוספות? אני בעצמי לא בטוחה שאני יודעת מה יהיה הכי טוב עבורנו.
תזכו למצוות לכל המגיבים!!

• הוסף לסימניות
לנו היה בדיוק כזה דבר גם בדירת שכירות, אבל בחדר לא שימושי ולכן תלינו רק וילונות-
אם מעניין אותך וילונות אטומים בצבע שמנת (כבר עברנו דירה)

• הוסף לסימניות
לנו היה בדיוק כזה דבר גם בדירת שכירות, אבל בחדר לא שימושי ולכן תלינו רק וילונות-
אם מעניין אותך וילונות אטומים בצבע שמנת (כבר עברנו דירה)
אני מתקשה להאמין שהמידות יהיו תואמות בדיוק למה שנצטרך... אבל אולי ננסה? מאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
יש מדבקות לחלונות
בירושלים ברחוב יפו קרוב לשוק,
ליד זול ובגדול
המדבקות לא זולות
הם אטומות

• הוסף לסימניות
יש מדבקות לחלונות
בירושלים ברחוב יפו קרוב לשוק,
ליד זול ובגדול
המדבקות לא זולות
הם אטומות
תודה רבה!
זוכרת להגיד לי את שם החנות או פרט נוסף מזהה? זו חנות לכלי בית? לחומרי בניין? תודה!!

• הוסף לסימניות
למה וילונות אטומים לא מספיקים? את מעוניינת באיטום רעשים?

• הוסף לסימניות
באיקאה יש מגוון וילונות אטומים ולא יקרים. עכשיו יש שם סייל, שווה בדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה