התייעצות מה נוכל לעשות למען הרווקים המתבגרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מכירה מס' רווקות בגילאי 30-40 פשוט מושלמות וצדיקות ,וקשה לי לראות אותם ככה. ומצד שני לא מכירה בחורים לשדך להם ואני מרגישה שחייבת לעשות בשבילם משהו... יש למשהו כאן רעיון?

• הוסף לסימניות
יש ארגונים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נושא כואב, כואב מאד
כמויות הרווקים והרווקות היא בלתי נתפסת
צער איום שלהם ושל משפחותיהם
ארגונים זה דבר נהדר, אבל זה לא מספיק
לנו כציבור יש אחריות חברתית לחשוב עליהם, להתאמץ בשבילם (ואני יודעת כמה זה קשה להציע שידוכים לרווקים/ות מתבגרים/ות) ולנסות , לפחות לנסות!!!
יצא לי לדבר לפני כמה שבועות עם אמא לכמה רווקים מתבגרים. רק דברנו וכבר העיניים שלה הוצפו דמעות.
נחרדתי.
זה שהגדול שלי רק התברמץ, לא אומר שאני פטורה מלנסות לדאוג, או שזה לא שייך אלי.
הקטנים שלנו, גם הם יגדלו יום אחד ויהיו בשידוכים.

לנסות לחשוב כאילו מדובר באח שלנו, בבת שלנו
כמה היינו משתוקקים שלאחרים גם יהיה אכפת...

כל הכבוד על העלאת הנושא למודעות ועל פתיחת האשכול.
הלוואי שרק טוב יצא מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה