דרוש מידע מה נותנים לאירוסין ?

• הוסף לסימניות
אח של חברה טובה שלי (אשכנזים) התארס בשעה טובה ומוצלחת.
פעם ראשונה שאני מוזמנת לאירוסין אשכנזיים
מה נהוג לתת וכמה ?

תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
כלום!
אין שום ציפיות!

• הוסף לסימניות
הכי הרבה להביא משו לבר-
בר באירוסין אשכנזי עושות חברות של הכלה לרוב, או המשפחה,
ויש בו עוגות בר, פטיפורים,סלטי חסה וכרוב יפים וכו
אבל כמובן חברה של אחות של החתן ממש לא צריכה.. רק אם רוצה

• הוסף לסימניות
כלום
לבוא, לומר מזל טוב.

• הוסף לסימניות
אח של חברה טובה שלי (אשכנזים) התארס בשעה טובה ומוצלחת.
פעם ראשונה שאני מוזמנת לאירוסין אשכנזיים
מה נהוג לתת וכמה ?
אני גם חושב שלומר מזל טוב זה מספיק, כמו שכולם כתבו פה.

בגלל שבשאלה הדגישו שזה אירוסין אשכנזי, אני שואל: מישהו יודע האם אצל ספרדים כן נהוג לתת מתנה בכזה מקרה?

פשוט זה נשמע לי ממש מיותר.

• הוסף לסימניות
אני גם חושב שלומר מזל טוב זה מספיק, כמו שכולם כתבו פה.

בגלל שבשאלה הדגישו שזה אירוסין אשכנזי, אני שואל: מישהו יודע האם אצל ספרדים כן נהוג לתת מתנה בכזה מקרה?

פשוט זה נשמע לי ממש מיותר.
בתור ספרדייה..
לא מגיעים בידיים ריקות לשום מקום, לכן אני שואלת מה מקובל..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה