כללי מה עדיף בזמני עומס לשלוח לקוחות למעצבת אחרת או להעסיק עובדת??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להתייעץ פה עם מעצבות נוספות...
יש תקופות בעבודה שאין לי אפשרות לקחת עבודות (כגון: תקופות עמוסות, חופש, חופשת לידה, חגים וכדו') ואני מוצאת את עצמי דוחה לקוחות והרבה שואלים אותי אם יש לי המלצה למשהי אחרת.
השאלה היא, האם כדאי לי בזמנים כאלה להפנות למשהי אחרת שיתעסקו איתה מתחילה ועד הסוף, או שעדיף שאני יעבוד עם משהי והאחריות תהיה עלי ואשלם לה על מה שעבדה, ואני ארויח תיווך על האחריות שאני לוקחת, וכך אחזיק את הלקוחות אצלי ובתקופות שאני יכולה לקבל את העבודות לא הפסדתי את הלקוחות האלה.
אם למישהו יש נסיון עם צורת עבודה כזאת או אחרת אשמח לשמוע המלצות, או אזהרות מנסיונכם
תודה לכל העונים:)

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות לקחת גרפיקאית טובה על בסיס "עונתי" ברור שזה עדיף.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם קודמי, כמובן במידה ויש לך עובדת שתהיי שבעת רצון ממנה ולא תאלצי לתקן אחריה.

• הוסף לסימניות
גם אם תצטרכי לתת הוראות לגרפיקאית שתחתייך זה עדיף ומשתי סיבות
א. את שומרת את הלקוחות שלך. לקוח שילך בד"כ לא חוזר.
ב. את מרויחה תיווך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה