דרוש מידע מה עדיף לחיסכון לטווח ארוך, ביטוח חיים או קופת גמל?

• הוסף לסימניות
יש לי חיסכון ב S&P500
מפריש כל חודש סכום קבוע, נאמר לי שזה בביטוח חיים בהפניקס בדמי ניהול של 1.2
האם יש סיבה לבקש לעבור לקופת גמל?

בבקשה תשובה קצרה לאנשים שלא מבינים כלום בנידון :rolleyes:

• הוסף לסימניות
קופת גמל אפשר למשוך יותר בקלות
יש הטבות מס לחוסכים לטווח ארוך
דמי ניהול זולים יותר
הבנתי תודה.
אגב יש לך הסבר למה הסוכן כן החליט לשים את הכסף בביטוח חיים?
הוא מרוויח שם יותר, זה הסיפור?
כי מדובר בסוכן אנ"ש לחלוטין...

• הוסף לסימניות
אגב יש לך הסבר למה הסוכן כן החליט לשים את הכסף בביטוח חיים?
מה נראה לך?
הוא מרוויח שם יותר
הגיוני,
וסוכן בדר"כ רואה את עצמו לפני שרואה את הלקוח :(
גם אם
מדובר בסוכן אנ"ש לחלוטין...

• הוסף לסימניות
למה שלא תפתח חשבון לבד ולא תשלם שום עמלה ?
האמת שאני מהאנשים שמזמינים טיסות לבד ביטח רכב לבד הכל בלי סוכן..
אבל בנושא הנ"ל אני לא ממש מבין אז הלכתי על הדרך הקלה, רציתי גם מישהו שיטפל בכספי הפנסיה...

אגב תשובת הסוכן שבמידה וזה לטווח ארוך זה לא משנה...

• הוסף לסימניות
יש לי חיסכון ב S&P500
מפריש כל חודש סכום קבוע, נאמר לי שזה בביטוח חיים בהפניקס בדמי ניהול של 1.2
האם יש סיבה לבקש לעבור לקופת גמל?

בבקשה תשובה קצרה לאנשים שלא מבינים כלום בנידון :rolleyes:
לא קבלתי עדיין תשובה ברורה ונחרצת, אשמח בבקשה לעזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה