התייעצות מה עדיף? לחכות או לפתוח?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני יומיים בשילב חמישיית גרביים לבייבי.
אני באה לפתוח את זה ומגלה שהמוכרת שכחה להוריד את החלק הזה שיש על כל הבגדים כדי שלא יגנבו...
יש לי קבלה ושילמתי על הגרביים האלו.

מה עדיף?
לשבור את זה בעצמי או לשלוח לשילב תלונה?
אני צריכה את הגרביים לחג...
והחנות מדי רחוקה ממני כדי ללכת שיורידו לי את זה.

יש מצב שהם יתנו לי פיצוי??
שווה לחכות בשביל זה?

• הוסף לסימניות
שילב שמים על כל מוצר מדבקה פתק החלפה.
כך שהם לא יכולים לחשוב שגנבתי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פעם אחת זה קרה לי עם חולצה
עבדנו מאוד קשה להוריד את זה לבד
בסוף אח שלי שבר עם פטיש...
במאמצים מרובים
אז קחי בחשבון שזה מורכב להוריד לבד
ויכול לקרוע את הגרביים

• הוסף לסימניות
קרה לנו אותו דבר עם בגד מחו"ל ומה שעשינו היה פשוט ללכת לקניון ולעבור חנות חנות ולבקש שינסו לשחרר.
עבד בחנות השלישית

• הוסף לסימניות
לי קרה בעבר והחנות לא היתה נגישה לי.
הלכתי לחנות אחרת קרובה,הסברתי להם, הראיתי קבלה והם הורידו לי בשמחה

• הוסף לסימניות
תבררו אם זה לא גזל לשבור בלי לקבל רשות מהחנות
פשוט גם לנו זה קרה שאלנו אבל אני לא זוכרת מה הוא ענה

• הוסף לסימניות
לא כדאי לנסות להוריד לבד פעם קרה לנו ואחרי מאמצים מרובים זה יצא עם חור קטן בבגד עדיף ללכת לחנות או לחנות שיש שם אופציה להוריד את זה לא כדאי להוריד לבד מנסיון

• הוסף לסימניות
זה קרה לי עם פיג'מות.
כמה שניסיתי לא היה מצב להוריד את זה.
בסוף חזרתי לחנות (מחוץ לעיר) עם קבלה. והם הורידו בכיף.

• הוסף לסימניות
יש דרך ממש פשוטה להוריד את זה גם לי זה קרה פעם

• הוסף לסימניות
בס"ד
הצלחתי להוריד את זה ע"י חיתוך העיגול הקטן של הפלסטיק (עם סכין מטבח - נחתך בקלות) חתכתי אותו בצמוד לשטח המרובע (מלבן) ברגע שחתכתי, הכל יצא עם כל החתיכות שהיו בפנים והסיכה השתחררה ופשוט הוצאתי את הסיכה מהבגד.
בהצלחה למי שזה יקרה לו.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם
הלכתי לחנות אחרת לידי ביקשתי מהם הורידו לי .. ( לא חנות מאותה רשת)
לבד לא חושבת שאפשר להוריד בלי להזיק לבגד
בזמנו ניסינו

• הוסף לסימניות
פעם זה קרה לנו על שמלה שקנינו
ניסינו וניסינו להוריד ולא צלח
עד שפשוט החלטנו ללבוש את זה ככה
ועד עצם היום הזה זה מחובר לשמלה
(זה מחובר בצורה שלא רואים את זה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה