דרוש מידע מה עדיף ללמוד?

• הוסף לסימניות
שלום
אני מתלבטת בין שלושה דברים שאני רוצה ללמוד:
1. הנה"ח וחשבות שכר 2. יעוץ פנסיוני 3. יעוץ מס
אשמח לשמוע מכאלה שמכירים/ות ויצא להם ללמוד ולעבוד
* מה רמת הקושי של הלימודים?
* באיזה תחום אפשר להגיע למשכורות הכי גבוהות?
* באיזה תחום יש הכי ביקוש?
* איפה כדאי ללמוד?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ייעוץ מס קשה, את צריכה הרבה זמן ללמוד ולהשקיע, המבחנים מאד קשים.
הנה"ח וחשבות שכר- לא קשה
אבל אם נראה לך שזה מתאים לך ויש לך כח לשבת וללמוד- עדיף לך כבר עם מיסים וללכת לייעוץ מס
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לגבי יעוץ פנסיוני:
הלימודים לא קלים. צריך להשקיע הרבה לזכור כמויות של חומר. צריך לעבור 6 מבחנים (4 מבחני יסוד ו2 מבחני גמר)
בשנים האחרונות הקשיחו את התנאים לקבלת רשיון והפכו את המבחנים לקשים עד בלתי עבירים.
לגבי משכורות- תלוי אם הולכים על כיוון עצמאי או לא. כעצמאי אפשר לעשות מזה כסף מאוד טוב.
לגבי מקום לימודים יש את אורין שפלטר שהם מכללה מעולה. המעלה אצלם שניתן ללמוד את הכל בצורה אינטרנטית ולא דווקא פרונטלית

• הוסף לסימניות
שלום

* איפה כדאי ללמוד?

תודה רבה!
מה לגבי לימוד ייעוץ מס? יש לך מכללה שיש בה קורס? הבנתי שכמעט ואין ביקוש...
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
בייעוץ מס כשכירה את מאוד מוגבלת מצד השכר
המשכורות לא גבוהות ביחס ללימודים המפרכים

• הוסף לסימניות
בחצי מהזמן , בכסף, ובמאמצים, שתשקיעי בללמוד ייעוץ מס או פנסיוני תוכלי ללמוד קורס בהייטק ולקבל פי שלוש משכורת, הלימודים הללו שייכים לעבר הרחוק...

• הוסף לסימניות
לי חסר להשלים מבחן אחד בייעוץ מס.
מישהו יודע על קורס במכללה כלשהיא?

• הוסף לסימניות
למשהיא יש מידע מנסיון איזה לימודים יותר קשים?
יעוץ מס או יעוץ פנסיוני?

• הוסף לסימניות
למשהיא יש מידע מנסיון איזה לימודים יותר קשים?
יעוץ מס או יעוץ פנסיוני?
יעוץ פנסיוני זה 6 מבחנים קשים! לפני כל מבחן זה הרבה עבודה ולימוד ואולי מבחן חוזר אם לא עברו

יעוץ מס זה 4 מבחנים יותר עבירים וגם השקעה לפני המבחנים כמובן אבל במשך הלימודים יותר רגוע

לגבי התעסוקה ביעוץ מס יש יתרון גדול על יעוץ פנסיוני
יעוץ פנסיוני זה או טלמרקטינג של שיווק חבילות ביטוחים או יציאה לדרך עצמאית כדי להרוויח באמת
ביעוץ מס יש המון אופציות לעבוד כשכיר עם שכר מתגמל

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לשמוע מכאלה שמכירים/ות ויצא להם ללמוד ולעבוד
* מה רמת הקושי של הלימודים?
* באיזה תחום אפשר להגיע למשכורות הכי גבוהות?
* באיזה תחום יש הכי ביקוש?
* איפה כדאי ללמוד?

תודה רבה!
רַבִּי מֵאִיר אוֹמֵר:לְעוֹלָם יְלַמֵּד אָדָם אֶת בְּנוֹ אֻמָּנוּת נְקִיָּה מגזל וְקַלָּה, וְיִתְפַּלֵּל לְמִי שֶׁהָעֹשֶׁר וְהַנְּכָסִים שֶׁלּוֹ.שֶׁאֵין אֻמָּנוּת שֶׁאֵין בָּהּ עֲנִיּוּת וַעֲשִׁירוּת; שֶׁלֹּא עֲנִיּוּת מִן הָאֻמָּנוּת וְלֹא עֲשִׁירוּת מִן הָאֻמָּנוּת,אֶלָּא הַכֹּל לְפִי זְכוּתוֹ.

• הוסף לסימניות
יעוץ פנסיוני זה 6 מבחנים קשים! לפני כל מבחן זה הרבה עבודה ולימוד ואולי מבחן חוזר אם לא עברו

יעוץ מס זה 4 מבחנים יותר עבירים וגם השקעה לפני המבחנים כמובן אבל במשך הלימודים יותר רגוע

לגבי התעסוקה ביעוץ מס יש יתרון גדול על יעוץ פנסיוני
יעוץ פנסיוני זה או טלמרקטינג של שיווק חבילות ביטוחים או יציאה לדרך עצמאית כדי להרוויח באמת
ביעוץ מס יש המון אופציות לעבוד כשכיר עם שכר מתגמל
אני כבר יועצת מס כ 10 שנים
מרוויחה יפה מאד ב"ה
כעת חושבת על לימוד יעוץ פרישה , שיתן לי ערך מוסף ועוד משהו לגוון את העבודה לתחום נוסף שיש בו משכורות יפות מאד למי שטובה בו

• הוסף לסימניות
אני כבר יועצת מס כ 10 שנים
מרוויחה יפה מאד ב"ה
כעת חושבת על לימוד יעוץ פרישה , שיתן לי ערך מוסף ועוד משהו לגוון את העבודה לתחום נוסף שיש בו משכורות יפות מאד למי שטובה בו
האם צריך רשיון פנסיוני בשביל לימוד תיכנון פרישה?
האם השכר ככ גבוה כמו שומרים?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה