- הוסף לסימניות
לא תמידאם יש הפניה הקופת חולים אמור לשלם.
רק אם יש הפניה לפינוי באמבולנס
לא תמידאם יש הפניה הקופת חולים אמור לשלם.
לא תמידנכון מאד!
אם רוצים דווקא למקום אחר זה תוספת תשלום מאד גבוה.
מזת'ומרת תלוי מה הסיבה?לא תמיד
תלוי מה הסיבה שרוצים מקום אחר
מנסיון רב מאוד
לדעתי לא היא כבר על האמבולנס חבל שהיא תאכל תלבמעניין, יש טעם להתקשר לומר להם את זה? הם יגיעו לירושלים בכל מקרה אבל בעין כרם יותר מקצועיים בתחום שהיא צריכה, ונראה לי זה לא הבית חולים הכי קרוב מאיפה שהיא מגיעה, זה ממש משנה?
בפינוי רגיל זה תלוי. למשל חולה שמטופל בקביעות בבית חולים מסויים יכול לבקש פינוי לבית החולים ההוא גם אם זה רחוקר יותרמזת'ומרת תלוי מה הסיבה?
בפינוי רגיל זה תלוי. למשל חולה שמטופל בקביעות בבית חולים מסויים יכול לבקש פינוי לבית החולים ההוא גם אם זה רחוקר יותר
יולדת- אם היא במעקב בבית חולים כלשהו מסיבה כשלהי שמצריכה את המעקה הספציפי ההוא גם יכולה לבקש.
בסיפור שלנו (שסופר בהרחבה ע"י @מיכל ב' במוסף פנינה של עיתון בקהילה לפסח הזה),ויולדת שסתם בא לה על בי"ח מסויים?
יכולה בתשלום.
מי יודע מי צודק?זה לא נכון!
אני אשדודית, כשלפני שנתיים ילדתי את הקטן שלי, הזמנתי אמבולנס, הם רצו לקחת אותי לאסותא, לא סמכתי עליהם, (על אסותא) הם היו חדשים מידי, שמעתי סיפורים מפחידים, ( שלצערי התבררו כנכונים במקרה עצוב אחר שלי) החלטתי מראש שאני נוסעת לאיכילוב, בפרט שהיינו מאושפזים חצי שנה לפני עם ילד בט"נ ילדים וראיתי את הבנין הזה כל הזמן, אז אולי זה עשה לי משהו...
הנהג ממש לא הסכים שניסע לאיכילוב, הסברתי לו שאני מפחדת באסותא, הוא החתים אותי על מסמכים רבים שאם יקרה נזק לתינוק רק אני אשא בכך.
על נסיעה לבית חולים מרוחק?אני לא שילמתי שקל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים