מה עדיף נוקיה C2 או סמסונג E3300

• הוסף לסימניות
די דחוף לי
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש את ה-E3300 והוא עושה בעיות
של ניתוקים פתאומיים בלי קשר לכמות הסוללה
כדי לקבל שירות עלי ליסוע למשרדי החברה בפ"ת
כך שאני מעדיפה לסבול ולא להיסחב עד שם
וזה בפירוש מעצבן

ושמעתי את זה מעוד כמה עם המכשיר הזה

• הוסף לסימניות
אין על המכשירים של נוקיה, הם הכי חזקים
אפילו אחרי 100 נפילות לא קורה להם כלום!

• הוסף לסימניות
לי יש נוקיה c2 כשר נקנה לפני פסח וממש בעייתי, מתנתק לפעמים ושומעים תמיד מקוטע....
לא יודעת אם זה מחייב שכולם כך, בכ"א אני לא ממליצה!

• הוסף לסימניות
מי שמדווח על ניתוקים,
האם זה קשור רק למכשיר
או גם לשירות השיחות כמו: סלקום, גולן וכד'

• הוסף לסימניות
C2 אכן עדיף.
אבל המוגבלות שלו זה התמיכה בכשרים, בשונה מ3300 שהוא תומך ברוב הכשרים. [אני חושב אפילו בכולם].

• הוסף לסימניות
E3300 לא תואם גולן! (עובד אבל מתנתק פתאום ומדליק בחזרה)
וכן לא תומך בכלל הוט מובייל (זה מה שידוע לי ברור יתכן שיש עוד)

c2 לא שמעתי בעיות מיוחדות (חוץ ממה שיש בכל מכשיר)

• הוסף לסימניות
כאחד שמתעסק בתחום, נוקיה C2 לוקח בלי ספק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה