דרוש מידע מה עדיף? קיו 7 או פרו 10

• הוסף לסימניות
מה מומלץ?
אנחנו צריכים להחליף את הטלפונים בגלל שהם דור 3

• הוסף לסימניות
יש עוד שנה עד שזה יפסיק לפעול.
אלא אם כן מדובר בסימים חדשים.

• הוסף לסימניות
יש עוד שנה עד שזה יפסיק לפעול.
אלא אם כן מדובר בסימים חדשים.
הם לא הודיעו שזה יפסיק לעבוד ב 1.1.2025?
אם הסים שלי הוא מלפני 4 שנים הפלאפון ימשיך לעבוד?

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטת הנושא, אם ניידתי לפני שבועיים פלאפון של דור 3 הפלאפון שלי יפסיק לעבוד?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
יש לך דור 3?
אם כן אז תלוי במה שכתבו פה אם זה מסתיים בתחילת השנה או בסוף...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
הקו שלי לא חדש, ניידתי מספר-ככה שהסים חדש
הפלאפון שלי 4 שנים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
הקו שלי לא חדש, ניידתי מספר-ככה שהסים חדש
הפלאפון שלי 4 שנים
ניתן להמשיך ולהשתמש במכשירי דור 3 קיימים עד סוף שנת 2025

מכיון שניידתם קו לחברה אחרת, המכשיר ימשיך לעבוד עד סוף 2025

כבר שנה שלא ניתן לחבר ציוד דור 2 או 3 חדשים לרשתות, אלא אם ניידתם את הקו לחברה אחרת,
כלומר במידה ותרצו להחליף למכשיר דור 3 אחר תתקבל הודעה שלא ניתן להוציא או לקבל שיחות במכשיר הזה, אבל המכשיר הנוכחי עם הסים הנוכחי ימשיך לעבוד רגיל עד סוף 2025

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה