התייעצות מה עדיף 5x5 או פרו 30 ?

• הוסף לסימניות
אסקולס וקיוליקס זו למעשה אותה חברה שמנסה לעשות רושם של תחרות?
כי זה נראה שכל פעם הם מוציאים ביחד דגמים זהים ( 4X4 - Q7 5X5 - Q8 )
וגם התוכנה לעדכון גרסה משותפת להם ולצקלון (כשלכל חברה זה באתר שונה אבל זהה...)
נכון
זה אותה חברה שרוצה שכולם יקנו
אז מוציאה כל פעם אותו פלפון בשתי שמות ובמחירים שונים
וכך מי שרוצה זול קונה את האסקולס (נמכר ביותר זול בד''כ)
ומי שרוצה 'איכותי יותר' קונה קיוליקס (כביכול נחשב יותר טוב כי זה יותר יקר)
ובעצם זה אותו פלפון רק חיצונית שונה....

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם - איזה פלאפון איכותי יותר 5x5 או פרו 30 ?
בהנחה ושתיהם באותו מחיר
מניסיון

בנוסף נשמח למידע על מכשיר zte f100

תודה רבה מראש

לי + בעלי יש PRO30 כבר מעל שנתיים, מרוצים עד הגג.
אממה, שמעתי על נפלאות ה-Q8 אז קניתי אחד כדי להשתדרג. מה אומר? החלפתי אותו מיד עם הילדים כי הוא היה פשוט זוועתי.
אח"כ שידרגתי את הגרסה שלו והוא נהפך לנסבל יותר אבל עדיין אני חושבת שה- PRO30 נותן תמורה למחיר עם קליטה מעולה, בטריה טובה ושמע איכותי. עבד לי גם בחו"ל מצוין.

אז אם אצטרך עוד נייד חדש, מסתמא אקנה עוד PRO30...

אגב, גם להורי ו-2 אחים יש פרו והם נורא מרוצים. אחד מהאחים זה שידרוג אחרי Q7...

• הוסף לסימניות
לי יש 5 על 5 ואני ממש מרוצה
השמע מעולה תפריט נרחב
ממליץ בחום👌👌👌

• הוסף לסימניות
לי היה את שניהם אני מעדיף את ה- 5*5 גם בגלל הקליטה וגם העיצוב של הטלפון יותר נוח,

• הוסף לסימניות
יש לי פרו 30בדיוק שנה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות.
וגם המקשים צריכים להחליף כל חצי שנה

• הוסף לסימניות
יש לי פרו 30בדיוק שנה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות.
וגם המקשים צריכים להחליף כל חצי שנה

אנחנו כבר שנתיים עם הפרו ולא החלפנו מקשים בשום פלאפון. לא היה צורך.
במכשיר החדש יותר של הפרו - המקשים נוחים יותר, זה כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה