מה עדיף?

• הוסף לסימניות
חיתוך 1 או 2?
וכן אני רוצה לשמוע חו"ד על התמונה

• הוסף לסימניות
תעלי בצבעים מקוריים

• הוסף לסימניות
את החיתוך של 2 יותר אהבתי

• הוסף לסימניות
יש משהו מיוחד יותר ב- 1
ויש יופי דוקא בבנאליות של 2
למה הילדה נראת עצובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;1910609:
יש משהו מיוחד יותר ב- 1
ויש יופי דוקא בבנאליות של 2
למה הילדה נראת עצובה?

תודה
היא לא עצובה
אבל הנה תמונה שהיא מחייכת :)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה:
מה עושים כשיש שמש אחורית או אפילו מהצד
וכל התמונה מקבלת מן ערפל כבד
אפשר להימנע מזה בשעת הצילום?
כי נראה שעיבוד לא מוריד את זה לגמרי

בבקשה, תעזרו לי בעניין הזה
אני נתקלת בזה הרבה ולא יודעת איך להתמודד.

• הוסף לסימניות
מגן שמש על העדשה עוזר
וגם לעשות קצת צל על העדשה בזמן הצילום עם הכף יד
או להטות טיפה את המצלמה למטה

תמונות מתוקות וזה נראה שעות באמת קשות

• הוסף לסימניות
הראשונה
אבל שתיהן יפות
וגם זו עם החיוך

• הוסף לסימניות
אמנם צלמת חובבת בלבד, אבל רק מילה על הסטיילינג (בזה, לפחות, אני מבינה) -

זו ילדה קטנה, עם פנים עגלגלות ומלאות. השיער המלא והקצת נפוח, בתוספת וסט הפרווה מעמיסים שלא לצורך על פניה המתוקות, ונותנים תחושה של אישה מבוגרת...

כלל שכדאי לאמץ- כשמעמיסים במקום אחד, להקליל מהצד השני. כשהבגד כבד, כדאי לאסוף את השיער. כשהשיער גדול ונפוח, כדאי להלביש בבגד דק וקליל יותר.

חוץ מזה, אני אוהבת יותר את החיתוך הראשון, והילדה מותק.

• הוסף לסימניות
איפה התמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה