מה עוד נגד יתושים?

• הוסף לסימניות
סבתא שלי אומרת... טיפת חומץ מאחורי כל אוזן
אני לא לוקחת סיכון ומורחת לתינוקת קצת יותר מזה, מעט חומץ על האיברים החשופים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;764626:
בטוח ששמים את זה בחדר אחר? או שאולי יש לסנו כמה מכשירים בצבע ירוק?

לפי ההוראות צריך לשים את זה שתי מטר מרחק מאנשים אבל אני הרחקתי עוד יותר וגיליתי שזה פשוט עוזר לכל הבית, בכל מקרה אסור לשים את זה בחדר ללא חלון פתוח.

• הוסף לסימניות
כמה טיפות ציטרונולה על כל מיטה בבית, עוזר פלאים! (ניתן להשיג בבית מרקחת)

• הוסף לסימניות
חומץ מבריח מנסיון!
במקרים הקשים אני שמה צלוחית חומץ וחצי בצל ויש לנו לילה טוב!

• הוסף לסימניות
פעם הנחתי צלוחית חומץ לידי,
אני כמעט נחנקתי והיתושים עוד זמזמו לי באוזניים

נראה לי שבכל שכונה יש סוג יתושים אחר, אצלינו הם מאוד עמידים ולא נכנעים כל כך מהר:eek:

• הוסף לסימניות
לתינוקות רגישים - כילה זה פתרון מצויין.
וגם נראה מדהים על המיטה של התינוק, חלומי כזה.
וגם - להתקין רשתות בבית, ולדאוג שהן סגורות בזמן השקיעה.

אצלנו כל הטיפים על חומץ, ציטרונלה, לימון - לא עזרו.
מי שרוצה שמן ציטרונלה - יש לי למסור :) הריח לא משהו...
עזרה ראשונה אחרי שנעקצים:
(הילדים שלי גם מאוד רגישים, וכל עקיצה באזור העיניים נראית כמו פנס בעין... מפחיד)
לקלוף פרוסה דקיקה של תפו"א ולהניח על העקיצה, כמה שיותר קרוב לזמן העקיצה. היא נעלמת.
אפשר גם עם תפוח גרנד (חמוץ), אבל קצת פחות אפקטיבי.
ועוד משהו שעוזר מאוד - קרם ארניקה, ויש גם בנוזל אני חושבת. אנחנו קנינו קרם של רינה פארם. מעולה לכל סוגי העקיצות, וגם למכות יבשות, מוריד נפיחות ומרגיע את העור (למשל ילד שנפל וקיבל מכה שמתנפחת - מיד מורחים, וזה פשוט מעלים את הנפיחות).

• הוסף לסימניות
אחרי שניסינו הכל הישועה הגיעה
ציטרונלה מבית מרקחת. משחה שעשויה מפרח הציטרונלה שהיתושים לא אוהבים את הריח ופשוט בורחים.

• הוסף לסימניות
למי יש פטנט לסתימת האף???

נכתב ע"י נעמי ברקאי;764704:
חומץ מבריח מנסיון!
במקרים הקשים אני שמה צלוחית חומץ וחצי בצל ויש לנו לילה טוב!
איך לילה טוב עם כזה ריח?:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה