מה עושים אם כל הסרטונים לא עובדים לי????

• הוסף לסימניות
אניעובדת על פרימייר אני יכולה ליבא את הסרטונים אבל הם לא זזים
אשמח אם מישהו יכול לעזור

• הוסף לסימניות
לשדרג את המחשב דחוף.
זה אלף.
חוץ מזה, נסי לעבוד על איכות נמוכה יותר בזמן העבודה.
הקפידי שהקבצים יהיו על המחשב עצמו ולא דיסק נייד או כרטיס זיכרון.
סגרי את שאר התוכנות.

• הוסף לסימניות
אני סגרתי את המצגת באיכות נמוכה ובאיכות גבוהה והסרטים לא עובדים מה אני יכולה לעשות?
הסרטים הם ב-AVI

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
הקליפים לא עובדים בפרימייר, או לאחר הסגירה?
ובאיזה פורמט סגרת?
הAVI הוא הפורמט של הקליפים הסגורים, או של חומרי הגלם?

• הוסף לסימניות
גם בפרימייר וגם לאחר הסגירה
סגרתי בפורמט של AVI וגם בפורמט של MPEG4 ובשתיהם הוא הם לא עבדו
יכול להיות ששה קשור להגדרות שהגדרתי בפתיחת הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara29;1062954:
סגרתי בפורמט של AVI
סגרת בפורמט כבד, נסי לסגור לMP4.

נכתב ע"י sara29;1062954:
יכול להיות שזה קשור להגדרות שהגדרתי בפתיחת הקובץ?
מאוד יכול להיות שקשור.
כלומר כמעט בטוח.

• הוסף לסימניות
אין לי MP4 יש לי F4V
ניסתי לפתוח קובץ של פריימיר כמה פעמים ושחקתי כל פעם בהגדרות ניסתי בערך הכל אבל הסרטים לא עובדים מה אני עושה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה