דרוש מידע מה עושים במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
ראיתי שמלה שמצאה חן בעיני על הסטנד שהיתה השמלה היה מונח שלט 50% הנחה
לאחר שהחלטתי לקנות את השמלה הגעתי לקופה והמוכרת נקבה במחיר מלא
אמרתי לה שכתוב על הסטנד 50% הנחה המוכרת אמרה כנראה בטעות השמלה היה שם
אמרתי למוכרת שיש בסטנד עוד שמלות כאלו
המוכרת הסתכלה והתקשרה למנהלת החנות
מנהלת החנות הסבירה שהיא שכחה להוריד את השלט
והמחיר שאני אמורה לשלם הוא מחיר מלא
הסברתי למוכרת שעלפי ה החוק אני אמןרה לקבל את השמלה ב 50% הנחה אך המוכרת והמנהלת היו בשלהם למרות ההסברים
כמובן שלא רכשתי את השמלה במחיר המלא שלא התאים לי
פניתי כמובן לחברה והם טוענים שזו קולקציה חדשה אמרי להם שאני לא אמורה לדעת מה חדש ומה לא
והם בשלהם ושהשילוט מוצג בבירור שהוא על קולקציה של חורף, כמו שהיה יכול להיות מצב שלקוח בא ולוקח מסטנד מסוים ומעביר בלי להסתכל על סטנד אחר במחיר אחר
ושהם בררו מול מנהלת החנות וזה מה שנאמר שזה כרגע בהחלפת המשמרת בין שתיהן ובאמצע התהליך של החלפת הסידור והשילוט, וכמו שציינתי זה לא רלוונטי כי מדובר במבצע של קולקצית חורף והמוצר הוא חדש

• הוסף לסימניות
עפ"י החוק את אמורה לקבל 50% הנחה.
עפ"י ההלכה לא בטוח

• הוסף לסימניות
עפ"י ההלכה לא בטוח
מה עם דינא דמלכותא דינא
כל בעל חנות מפעל וכדו' שננס לשוק מקבל עליו את כל מה שהחוק מחייב כך שגם עפ"י ההלכה הוא מחוייב לחוק ולא בגלל שמדובר במגזר חרדי צריכים לנצל אותם עם כל מיני טעיות וכו'

• הוסף לסימניות
אתם רוצים לתבוע אותם בבית משפט שלא נתנו לכם 50% הנחה??

אתם צודקים (הלכתית לכאורה לא, כי המוכר תמיד יכול לומר אני לא מוכר) אבל זה לא יעזור לכם לכלום.

תדעו זאת להבא כשאתם נכנסים לחנות הזו (או שלא נכנסים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה