התייעצות מה עושים בעבודה?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בקיצור, מה עשית בסוף?
דבר ראשון עבדתי, קצת נכנסתי לפרוג... .
ובעיקר השקעתי בלימוד וסיקור שמתאימים לתפקיד הקודם שלי,
הרי בעזי''ת עוד מעט יפתחו השמים [תרתי משמע] ואי"ה גם אחזור לתפקיד הקודם שלי,
ואז יש סיכוי שהסביבה הכלכלית תשתנה לגמרי,
כי הקורונה שינתה מערכות תבל, סגנונות ההשקעה ישתנו, היכולות הפיננסיות העולמיות יהיו שונות,
ולכן הלמידה כרגע תתן לי מקדם בטחון כל שהוא.

למשל - בישראל בתחילת הקורונה כמיליון איש היו מובטלים, אנחנו מסתכלים על צד אחד - או שנים
העובדים שנמצאים במצוקה, המנהלים, והמדינה.

אבל בואי ננסה להבין את שאר השרשרת -
התל''ג שיורד
החנויות שמפסידות לקוחות
עסקאות שנעצרות

אך אותי בעיקר מענין -
קרנות הפנסיה שלא ממשיכות לקבל הפקדות
בנקים שהפעילות ההשקעתית יורדת,
ואלו הם המשקיעים של חברות ההשקעה -

כלומר חברות השקעה שנמצאות בחסר מזומני, יכולות להגיע לקשיים במימון עסקאות מחוייבות המציאות,
וזו בעיה שיכולה לגרום לדרדור כלכלי.

אז את נושא הבנקים, קרנות הפנסיה, חברות הביטוח, וקרנות נאמנות קצת הלכתי ללמוד.

זה מה שעשיתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה