מידע שימושי מה עושים בשבת הגדול תשפ"ד

• הוסף לסימניות
השנה השבת הגדול יחסית צמודה לפסח כך שצריץך להתארגן ולסיים הרוב לפני שבת
מה עושים עם החמץ וסעודות שבת
ומה עם העוגות
פתרונות ורעיונות יעלו כאן

• הוסף לסימניות
מכשירים מטבח ברביעי ואוכלים פסחי לגמרי

• הוסף לסימניות
מכינים ניילון לשולחן כפול מהרגיל אוכלים בתחילת הסעודת חלה או פיתה עם סלטים מפנים את הניילון ואז ממשיכים את הסעודה ללא חמץ

• הוסף לסימניות
ממליצה לנקות את כל הבית ולשבות בצימר וכד'..
מותר קצת להתאוורר.. לא?

• הוסף לסימניות
כל אחד מה שמתאים לה
לי לא מתאים מטבח פסחי
יש לי קטנים שמסתובבים
וגם נשואים/בחורים אז צריך אוכל הרבה
אבל לא מסוגלת לחשוב שיש מטבח פסח ואוכלים חמץ 3 סעודות בבית
אז מנקה מטבח כלומר גז/שיש/כיורים וכד רק במוצ"ש
בסלון אוכלים רק על כסאות שאפשר לשטוף ומנקים אותם ואת השולחן במוצ"ש

וכמו שרשמו פה שמה 2 נילון ח"פ ואחרי שאוכלים מנה ראשונה מנערים הכל מנקים מטאטאים וממשיכים לאכול בנחת

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני גם מתכננת להחליף מטבח סופית רק אחרי שבת ולבשל במטבח הרגיל- שיהיה כבר ברובו נקי לפסח בע"ה הלוואי..

• הוסף לסימניות
לא מתאים לכל אחד,
אבל לי יש חדר שאני סוגרת בפסח ובשבת הגדול אני מתכוונת לאכול בחדר הזה.
כמובן מטבח פסחי לגמרי.
(איך אפשר להשתלט על כל המטבח במוצאי שבת קיצית??)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה