מה עושים? האאוטלוק תקוע...

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לראות את כל ההודעות הישנות.
במקום ההודעה מופיעה השגיאה הבאה:

והלחיצה על האפשרות 'כאן' לא מגיבה.
תודה על כל עזרה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך001.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי לא שאלתי בפורום המתאים?
באיזה פורום כדאי לי להציג את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני יכול להציג לך אפשרות שיכול להיות שהיא יצרה את השגיאה.
אאוטלוק אקספרס יכול להכיל בכל תיקיה עד 2 ג'יגה בלבד. אם זה עובר את המשקל הזה הוא סוחב עוד טיפה, עד שהוא נתקע, ונדפק.
ככל שידוע לי, אחרי שהוא כבר נתקע, אין הרבה מה לעשות.
כדי לבדוק אם זו אכן הבעיה, גשי ללשונית כלים / אפשרויות / תחזוקה / תיקיית אחסון. העתיקי את שורת הכתובת, פתחי את התיקיה, ובדקי אם הדואר הנכנס שוקל מעט מעל 2 ג'יגה. אם זה אכן כך, אני מצטער בצערכם...
לפחות תלמדי להבא, מפעם לפעם ליצור תיקיות משנה באאוטלוק, לפי נושאים או לפי תאריכים, ולחלק את ההודעות שלא יתקבצו כולן לתיקיה אחת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בדקתי. לא זו הבעיה.
תיקית הדואר הנכנס שוקלת פחות מ-1 ג'יגה, ואכן אין בה הרבה הודעות.
מה עוד אפשר לנסות???
יש שם קבצים שאני פשוט מוכרחה אותם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה