כללי מה עושים? - הלקוח מבקש...

• הוסף לסימניות
תראי לו את סעיף 35א בקובץ המצורף.
יש שם גם סעיפים המדברים על צילום? וזכויות על תמונות?

• הוסף לסימניות
זכויות יוצרים

תראי לו את סעיף 35א בקובץ המצורף.
יש שם גם סעיפים המדברים על צילום? וזכויות על תמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;707991:
הוא גם אומר שמקסימום אם הוא ירצה הוא יבקש מהגרפיקאית שלו שתעשה לו משהו כזה...
תגידי לו שאין בעיה - שהגרפיקאית שלו תעשה לו משהו כזה בעצמה או שאת תעשי לו את העבודה - וזה לא משגע אותך כי זו העבודה שלך.

• הוסף לסימניות
לא צריך להכנס לוויכוחים.
אם הוא בתחום הוא יודע שהבקשה שלו מוזרה.
פשוט לחזור ולומר שזה לא רלוונטי. ואם יהיה מעוניין תוכלי להעביר לו בתשלום או לעשות עבורו עבודות. ונקודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;706915:

אני לא יודעת מה לענות לו, האם יש לו זכות לקבל קובץ פתוח ולעשות בו ככל העולה על רוחו?

בשם כל הגרפקאים נא לא לתת קבצים פתוחים (אם לא סיכמו על כך מראש)
ובמיוחד במקרה שלך שהוא רוצה להשתמש בגרפיקה שלך...

• הוסף לסימניות
במסגרת עבודתי בבית דפוס הייתי צריכה קובץ PSD פתוח מגרפיקאית מסוימת כדי לשנות את הגרפיקה (הלקוחה לא אהבה את העיצוב ורצתה שאעצב לה משהו חדש אבל היה צריך חלק מהקבצים שהגרפיקאית השתמשה בהם)

הגרפיקאית שלחה בלי שום בעיה קובץ PSD.
אבל...
בקובץ היה שכבה אחת נעולה.

אני חושבת שהיא צודקת למרות שבגללה הייתי צריכה לעבוד יותר קשה...
לא נותנים קבצים פתוחים.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה