כללי מה עושים??? המחשב נתקע כל הזמן.....

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני שאני קוראת לטכנאי, חשבתי לשאול פה עצה מן המבינים...
המחשב שלי כבר איזה שבועיים נתקע באמצע עבודה, אני פותחת תיקייה הוא נתקע או לפעמים לא נותן לפתוח כמה תוכנות ביחד, ועד שאני לא מכבה ומדליקה את המחשב מחדש, הוא לא נרגע. כבר עשיתי ניקוי וירוסים, ניסיתי לשחזר את המחשב והוא לא מסכים, הוא גם עושה הרבה פעמים רעש מוזר כזה שלא היה קודם.
אשמח אם למישהו יש עצות מה אפשר לעשות כי בד"כ להזמין טכנאי, זה אומר לוותר על חלק נכבד מהמשכורת החודש, כי הם מוצאים עוד בעיות מתחת לאדמה, גם אם לא ביקשו להם.;)

• הוסף לסימניות
במידה והדיסק הקשיח מלא מעל 70% - לפנות; להתקין אנטיוירוס טוב; לעשות איחוי דיסק; לעשות ניקוי רג'יסטרי; להסיר תוכנות לא נחוצות; לנקות קבצי זבל; לעשות הסרת רוגלות.

אם את לא יודעת מה זה, אז כן, תקראי לטכנאי. והם בדר כלל לא ממציאים את הבעיות; הם רק מסבירים אותם.

• הוסף לסימניות
לפתוח את המחשב, לנקות את האבק הרב שהצטבר, בפרט על המאווררים וכדו'.
לקוות לטוב.
להדליק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;682014:
לקוות לטוב.
להדליק.

להזהר מזה מאד
עשיתי את זה לפני שבועיים מאותה סיבה והרסתי את הלוח אם לחלוטין
כי ניקיתי גם באיזור המאוורר הפנימי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;682014:
לקוות לטוב.
להדליק.

דווקא אתמול בעלי עשה את זה, על פי הדרכה של טכנאי, וזה לא הזיק אבל גם לא עזר.:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;682040:
דווקא אתמול בעלי עשה את זה, על פי הדרכה של טכנאי, וזה לא הזיק אבל גם לא עזר.:mad:
אחד הסיכויים הגדולים שהבעיה בספק כח

• הוסף לסימניות
לא נכון, נשמע לגמרי כמו בעיית תוכנה.
בעיית חומרה לא מפריעה למחשב להשתחזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;682111:
אחד הסיכויים הגדולים שהבעיה בספק כח

בספק כוח???
איפה הקשר?

זה צריך להיות בעיית תוכנה ולא חומרה.
ואמרו כבר לפניי כל מה שצריך לעשות, ודרך אגב, באמת כשדאי מידי פעמים לנקות את המאוררים וכד'

• הוסף לסימניות
משהו פה מדבר מתוך ידע ? או מהשערה ?
אני מדבר מתוך ניסיון,
במקום עבודתי לשעבר, היה בדיוק אותה בעיה, כשהתקשרנו לטכנאי, הוא אמר דבראשון לבדוק ספק כח, אח"כ הוא ניסה דברים אחרים :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה