מה עושים לחתונת הכסף?

• הוסף לסימניות
רק זוג נשוי אחד...
אשמח לעצות למתנות, עיצובים, עריכה, תוכניות וכל מה שעשיתם/ שמעתם או מבריק לכם.
תודה!

• הוסף לסימניות
מזמינים / מביאים תמונות ומכתבים מכל מיני אנשים נוסטלגים שחשובים לזוג..

• הוסף לסימניות
חשבנו על זה, אבל התלבטנו אם זה אמור להיות משפחתי או שזה לענין לערב חברים וידידים קרובים?

• הוסף לסימניות
אז לא חייבים להזמין אותם.. רק לבקש מהם מכתבים (בד"כ זה מאוד משמח ומחמם ת'לב)..
אפשר לעשות אלבום דיגיטלי של תמונות שלהם מהפגישות עד היום..

• הוסף לסימניות
אני שמעתי משפחה שעשתה כאילו חתונה בהפתעה... שלחו את ההורים מהבית בינתיים ערכו שולחן מפואר הכל בכסף, בשילוב של כל כלי הכסף... , אח"כ היתה סעודה מיוחדת בהשתתפות אורחים.....

• הוסף לסימניות
לחתונת הכסף

באתר שלנו יש רעיונות מעניינים לכריכות, מתנות ועוד
הבאתי פה על קצה המזלג

קבצים מצורפים

• Graphic3.jpg
    KB 790.5 · צפיות: 355
  • הוסף לסימניות
תודה, למישהו יש עוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;406296:
אני שמעתי משפחה שעשתה כאילו חתונה בהפתעה... שלחו את ההורים מהבית בינתיים ערכו שולחן מפואר הכל בכסף, בשילוב של כל כלי הכסף... , אח"כ היתה סעודה מיוחדת בהשתתפות אורחים.....

חחח, אולי זה היה המשפחה שלי? היה מאוד מוצלח.

נעמי, אנחנו גם דיברנו עם השדכנים של ההורים שלי והם השתתפו מרחוק (מבוגרים ומהצפון אז השתמשנו בטלפון). אפשר גם להסריט.

• הוסף לסימניות
קחו את ההזמנה של החתונה שלהם, שנו את התאריך והאולם,
הדפיסו יפה על ניר משובח, מעטפה, אפשר בגווני הכסף
ושלחו להם בדואר.
אם יש סבתות ועוד מוזמנים - כמובן לשלוח גם להם.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו להורים שלי הפתעה, היינו אז 3 אחים נשואים (אני הייתי נשואה די טרייה).
הזמנו אצל צלם סרט שהכיל קטעי וידאו החל מהחתונה של ההורים כולל כל האירועים (בריתות, בר מצוות וכו') בשילוב תמונות של לידת כל ילד וכו'. כתבנו סיפור מאוד יפה בחרוזים משעשעים (כאלו שרק המשפחה מבינה את המשמעות שלהן ושמאחורי כל שורה עומד סיפור ילדות... :)) והוא שולב בסרט בקריינות אחת הדודות שגוייסה לעניין (מורה ללשון... :)), חוץ מזה ערכנו שולחן כיד המלך, קנינו להורים מתנות מכסף (לאבא תיק לטלית ולתפילין משובץ כסף ולאמא פמוטי קריסטל בשילוב כסף), הזמנו כמה דודים קרובים וזוג חברים קרוב מאוד של המשפחה.
ההורים שלי הגיעו לאחי וגיסתי שקראו להם כדי שיראו איך גיסתי צבעה את החדר של התינוק החדש שלהם, הכל היה ערוך ומוכן וההורים שלי הופתעו מאוד, אבל אחרי שנרגעו מההפתעה, חיכתה להם הפתעה נוספת: אני ובעלי היינו באותה תקופה בארצות הברית בחודשיים ניסיון לשליחות, באותה תקופה החלטנו שזה לא מתאים לנו והזמנו כרטיס לאותו יום כשלהורים שלנו סיפרנו שהטיסה שלנו רק שבוע אחר כך. באותו יום מוקדם יותר שלחתי מארצות הברית זר פרחים גדול עם ברכה, כך שחשבו שבזה מילאתי את חובתי ולא ציפו לשום דבר. אבל פתאום, רבע שעה אחרי שהגיעו לחתונת הכסף שלהם - אני ובעלי נכנסנו (יש לציין שזו הייתה פעם ראשונה בשביל המשפחה שלי שמישהו יצא מהארץ, במיוחד שמדובר ב"ילדה" שהתחתנה לפני כמה חודשים ושהם בכלל לא תיארו שאני אחזור באותו יום, אחרת הם היו ממתינים לי בשדה תעופה עם שלטים... :)).

בקיצור, אחרי כל המגילה (כיף להתרפק על זכרונות...) עשו להורים שלכם דברים שישמחו אותם באופן אישי, דברים שיפתיעו וירגשו אותם ושהם יזכרו בעז"ה עד חתונת הזהב... :)
בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו להם קליפ של 5 דק' ולא יותר עם תימצות של 25 שנות נישואים וברקע השיר "וזכני", וזה היה מרגש בצורה מדהימה!!! הבאנו כמובן מקרן ענק שהקרין בגדול עם רמקולים עוצמתיים שהכניסו לאוירה חזק.
הכי מרגש היה הפתיח כי העברנו את הסרט שלהם מגלגל של 8 מ"מ לדי.וי.די ובשבילם זו היתה הפתעה מדהימה כי הם לא ראו את זה מהחתונה שלהם- 25 שנים, ולא אמרנו להם שהעברנו והפתיח היה קטעים מהחתונה והם היו בהלם מאיפה יש לנו את זה. ואז הוצאנו להם את הדיסק מעוצב.

ההורים שלי בכו מהרגע שהפעלנו את הסרט בלי לראות, עצם המעמד ריגש!

שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד רעיונות!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי בחתונת כסף של דודים. נערכה במסעדה סינית. קושטה ע"י הילדים הנשואים בגווני הכסף.
הוכנה מצגת על התקופה, הילדים, הנכדים וכו, אלבום דיגיטלי הוגש, תמונה גדולה ממוסגרת לסלון של הצאצאים (לא מי יודע מה רבים כך שלא זה התנאי...)
דבר קרוב משפחה שהוא גם יועץ נישואין בנושא הזה של הקשר וכו וכו
דבר האב הנרגש
היה מהמם. משהו שזוכרים ולוקחים צידה לדרך.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משהוא משפחתי מצומצם (2 נשואים+אחד מאורס) ערכנו ארוחה חגיגית בהפתעה, הבאנו אלבום מעוצב עם ברכות מכל הילדים + תמונות מהארועים השונים (מהחתונה ומעלה) ובארוחה עצמה כל אחד היה צריך לכתוב על שלושה פתקים שונים משהוא כמו לא זוכרת בדיוק- על אחד הפתקים משהוא שהוא רוצה שיהיה גם בביתו, עוד פתק משהוא שהוא לא שוכח ועוד משהוא בפתק נוסף וההורים מאד מאד נהנו והתרגשו - זה גרר כל מיני זכרונות, ודברים יפים שלא כולם ידעו או זכרו וכן כל אחד כתב מה הוא רוצה שיהיה גם בבית שלו וההורים מאד התרגשו מזה.

• הוסף לסימניות
משהו נחמד ומענין:
לקחנו את הלוגו שהיה על הבירכון שחולק בחתונה של הורי שיחי' (שאגב אבי שיחי' סירטט) והדפסנו מחדש על ברכונים עם תאריך של חתונת הכסף,וחילקנו לכולם.

• הוסף לסימניות
אנחנו איכשהו פיספסנו את חתונת הכסף...
אבל חגגנו לאחרונה 28 שנה כמנין כח,
התארגנו כל הילדים, כל אחד הכין משהו לארוחת ערב חגיגית.
ההורים הוזמנו לאחד הילדים לחגיגת יומהולדת לפעוטה (שכשהם הגיעו מזמן נמה את שנתה...)
והופתעו לגלות שם את כל ילדיהם,
היה נחמד מאד, ההורים מאד התרגשו.
לא היה צורך בתוכנית כלשהי למעט מצגת יפה מאד שהתחילה במודעת אירוסין שלהם, עד לימינו. בליווי השיר "כח לעשות חיל" של אברהם פריד והסתיימה בברכה יפה בעלת אקוסטריכון בו המילה "כח" חזרה על עצמה...

רעיון לכל מי ש25 שנה לא הספיקו לו להתארגן...

• הוסף לסימניות
וואלה מיג רעיון ענקיייייייייי
אנחנו פיספסנו
וחייבים להשלים
יפיפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה