קורונה מה עושים עם האדים במשקפיים??

• הוסף לסימניות
בשבילי מסכת בד פשוטה (גומי עם חתיכת בד) פתרה את הבעיה

• הוסף לסימניות
הגזירה הכי קשה זה המסיכות על הזקן של ספירת העומר בדווקא עכשיו הם התחילו עם העניין של המסיכות נגד החרדים
מצד שני הם התחשבו בנו
כל העניין של התורים הארוכים שמכניסים אחד אחד
הם עשו בתקופת הקורונה שגם כך אין לימודים ועבודה ואין לאן למהר
שאפו

• הוסף לסימניות
ראיתי סרטון שמישהו בדק את כל הרעיונות כדי למנוע אדים בשמשות הרכב בחורף.
לא אאריך באמצעים שהוא בדק, אבל החומר הטוב ביותר היה משחת שיניים.
למרוח מעט על המשקפיים, לנקות היטב עם טישו, וזהו.
לא ניסיתי, אבל מעניין אם זה יעזור לך
עזר לי באמבטיה לכמה ימים לא היו אדים בכלל

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שלשים קצת רוק על המשקפיים עזר לה
לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
הפתרונות המאולתרים של בעלי נסיון, היו לירוק על גבי הזכוכית ולשטוף את המשקפיים
פתרון נוסף היה שימוש בפלח תפוח אדמה גלמי שאיתו צריך היה לשפשף את זכוכית המשקפיים ולאחר מכן לשטוף אותה
אני מניח ובטוח שאילתורים מסוג זה יעשו את העבודה

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שלשים קצת רוק על המשקפיים עזר לה
לא ניסיתי
הפתרונות המאולתרים של בעלי נסיון, היו לירוק על גבי הזכוכית ולשטוף את המשקפיים
פתרון נוסף היה שימוש בפלח תפוח אדמה גלמי שאיתו צריך היה לשפשף את זכוכית המשקפיים ולאחר מכן לשטוף אותה
אני מניח ובטוח שאילתורים מסוג זה יעשו את העבודה
למעשנים: שפשוף עלי טבק על העדשות גם פותר את ענין האדים
חיחיחי
לקשקש עם ארטליין שחור
על הזכוכית
בטוח יעזור...

• הוסף לסימניות
הפטנט שממעיט את האדים הוא, מנסיון, להניח את המשקפיים מעל הסמכה, כלומר שהאפונים של המשקפייםיהיו מונחים על המסכה, כך שהאוויר החם עולה יותר לעיניים ולא לזגוגיות המשקפיים, זה לא פותר לחלוטין אבל זה בהחלט ממעיט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה