שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה עושים עם האימות אני לא רובוט שלא נגמר באליאקספרס?
אני לא חושב שזה נטפרי אלא הספקים של נטפרי כמו 019 כי הם עובדים על IP משותף או משהו כזה ולכן יש יותר חשש שהם רובוט ולכן המחיר יותר זול אצלםהיום כל מה שניסיתי לפתוח בגוגל, עלה לי האימות.
הבנתי שזה רק בנטפרי. כי דיברתי עם שתיים שאין להן נטפרי, והן אמרו שאצלן זה ממש לא עולה.
סגרתי את החלון אחרי כמה אימותים שלא נגמרים.
ולא הצלחתי לעשות כל מה שהייתי צריכה.
זה קרה לי בבית ספר, ועכשיו כשאני בבית, פתחתי מחשב, וזה שוב עולה.
אני בנטפרי.
חלק מהאימותים היו מלאים בפתיתים לבנים, וקשה לזהות,
וחלק היו בטוח נכונים, ובכל זאת, לא הסתפקו בהם.
כנראה שאני באמת רובוט...
האם מישהו דיבר עם נטפרי על זה?
במחשב בבית ספר שהוא נטפרי, התבקשתי לאמתי שאני לא רובוט, בכל כניסה לגוגול, עברתי למחשב אחר בבית ספר, גם שם התבקשתי. הלכתי הביתה, שגם שם יש לי נטפרי, ושוב התבקשתי. לקחתי את המחשב הנייד, שהתבקשתי בו על כל חיפוש, והתחברתי לסתם רשת, ושם לא התבקשתי. סגרתי את הרשת השניה, והתחברתי שוב לנטפרי, ומיד עלה לי 'אני לא רובוט.אני לא חושב שזה נטפרי אלא הספקים של נטפרי כמו 019 כי הם עובדים על IP משותף או משהו כזה ולכן יש יותר חשש שהם רובוט ולכן המחיר יותר זול אצלם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים