דרוש מידע מה עושים עם הבחורים שמטפסים על הקירות, וכל הזמן מחפשים ריגושים מסוכנים ?

חחחח
בנים זו בעיה קטנה...
הם יודעים בדיוק לאיפה הם רוצים לצאת רק צריך להזהיר אותם שיזהרו
אז תמיד אפשר לקח יום חופש ולצאת איתם מבוקר ועד לייל ולתת להם את הריגוש בצורה מפוקחת
קובעים מראש וב6 בבוקר הם בדלת עם בגד ים שקית פיתות ובקבוקי מים קפואים

אבל בנות :eek:
הן קמות בצהריים ומתחילות להתלונן למה לא יוצאים... וכל החברות יוצאות.. וכל הצעה שמציעים להן לא טוב.. עד שסוגרים על מקום צריך שעה להכין אוכל שכמובן צריך להיות בקופסאות מסודרות... ואז אין לי ממה ללבוש.. מריבות על הבגדים.. וכך הולך לו עוד יום של חופש
אז למה זו בעיה?
הכי נח,
אף בת לא מתה מתלונות על השיעמום בחופש,
לעומת בחורי הישיבה שמסתכנים בהתייבשות כי בטעות הם לקחו 2 שקיות פיתות
במקום שקית פיתות ושקית עם מים :)

זה לא נכון להשוות את זה לחיילים שהצבא לוקח עליהם אחריות ויש מפקד ונהלים וכו'
אני לי משווה מצד האחריות אלא מצד הגיל
יש גיל שבנ"א בוגר מספיק בשביל לקחת אחריות על חייו ועל מעשיו בשביל לנהל סיכונים
כהורים עלינו ללמד אותו אחריות עד שהוא בוגר אח"כ זה כבר לא בתחום יכולתנו לומר לומה לעשות
ליעץ בחכמה כן להמליץ להביע דאגה הכל בסדר להחליט בשבילו -לא

אני לי משווה מצד האחריות אלא מצד הגיל
יש גיל שבנ"א בוגר מספיק בשביל לקחת אחריות על חייו ועל מעשיו בשביל לנהל סיכונים
כהורים עלינו ללמד אותו אחריות עד שהוא בוגר אח"כ זה כבר לא בתחום יכולתנו לומר לומה לעשות
ליעץ בחכמה כן להמליץ להביע דאגה הכל בסדר להחליט בשבילו -לא
אז זה לא הגיל...
כי גם חייל עדין לא מנהל סיכונים בגיל הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה