מה עושים עם הודעה כזאת??

• הוסף לסימניות
upload_2018-7-3_9-42-3.png
מה עושים עם הודעה כזאת??

• הוסף לסימניות
גם לי בתקופה האחרונה
מופיע הודעה כזאת
אשמח אם יהיה לי מענה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ccsetup544.zip
    15.2 MB · צפיות: 39
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה התקין לי באנגלית
את יכולה לרשום לי בדיוק מה לעשות

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת האשכול...
גם אני נתקלתי בהודעות(!) אלו בזמן האחרון לאחר כיבוי המחשב,
error.png
התקנתי את Ccleaner, לחצתי על כלים -> אין שם אפשרות של איתחול/הקפץ אני רואה רק הסרה,
upload_2019-3-3_14-23-27.png

לחצתי על הסרה, אבל אני לא מוצאת את הקבצים האלה.
אשמח אם מישהו פה יוכל להחכים אותי מה אפשר לעשות.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
זה שיריים מהוירוס קיצורי דרך, בסי קלינר ללחוץ על לשונית רישום ולסרוק ולתקן את הכל, ממליץ גם על שימוש בקובץ הזה

קבצים מצורפים

• תיקון הכללי v7.zip
    KB 4.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מצאתי את הקבצים במחשב, אני יכולה פשוט למחוק את את תוכן התקיה ידנית? או שזה יכול לגרום לנזק?
upload_2019-3-3_14-43-10.png

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה