- הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1443620:לפי מה שאני זוכרת 250 שקל ל 5 קילו
(לא נפתח לי כרגע..)
יש מישהי שרוצה להצטרף?
נכתב ע"י OR_Design;1443620:לפי מה שאני זוכרת 250 שקל ל 5 קילו
(לא נפתח לי כרגע..)
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1443623:אתמול הילדים בני 4 ו2 ממש בכו מרב שעמום, לא השגנו שום חבר שהסכים להוציא את האף מהבית בשטפונות שהלכו בחוץ. מרב יאוש קראתי לילדים לאמבטיה מלאתי להם בריכה עם המון צעצועים ובועות וכו'. הם נורא נהנו
נכתב ע"י OV graphics;1443635:יש מישהי שרוצה להצטרף?
צודקת, אצלי אין חימום כל כך חזק...נכתב ע"י מולטימדיה ה;1443656:למה קר, מלאתי להם מיים הכי חמים שאפשר והדלקתי חימום באמבטיה, סאונה היה שם
נכתב ע"י esw;1443658:צודקת, אצלי אין חימום כל כך חזק...
הבעיה היא שאחרי זה הם חושבים שכל הקירות בבית זה אמבטיהנכתב ע"י מולטימדיה ה;1443631:רעיון נוסף- לתת לילדים צבעי ידיים לצייר על קירות האמבטיה עם ספוגים ומכחולים, זה מעסיק לזמן ארוך, ואח"כ לתת להם את הטוש וספלי מיים וסקוצ'ים לנקות את כל הלכלוך.
כיף חיים לילדים, קצת עבודת המידות לאמא... בסוף הכל יורד ולילדים נשארת חוויה
נכתב ע"י OR_Design;1443732:אני נותנת להם באמבטיה קצף גילוח
קניתי לא מזמן מהסופר פארם ב 8 שקל והם פשוט נהנים
מורחים את כ-------ל הקירות ואפילו אחד על השני
לא מלכלך ויורד בקלות
נכתב ע"י OR_Design;1443732:אני נותנת להם באמבטיה קצף גילוח
קניתי לא מזמן מהסופר פארם ב 8 שקל והם פשוט נהנים
מורחים את כ-------ל הקירות ואפילו אחד על השני
לא מלכלך ויורד בקלות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים