מה עושים עם השיעולים????

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;892329:
הלכתי לרופא
הוא לא ראה משהו מיוחד בינתיים יש לה גם חום:(:(:(
המטרתי עליה היום ויטמין C וסמפוניס
נראה איך יעבור הלילה
אה ... ואני הולכת לשים בצל
תודה לכם על כל העצות !!!!!
מה אכפת לך לנסות גם מכשיר אדים קרים ל2 לילות? (אבל ביום שאת לא מנסה את השאר כדי לדעת שזה באמת עוזר ולא לייחס לדברים אחרים:rolleyes:).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;892334:
מה אכפת לך לנסות גם מכשיר אדים קרים ל2 לילות? (אבל ביום שאת לא מנסה את השאר כדי לדעת שזה באמת עוזר ולא לייחס לדברים אחרים:rolleyes:).
עשיתי לה עכשיו אינלציה עם מי מלח
הרופא אמר שזה עדיף על מכשיר אדים קרים ככה החדר לא יתקרר

• הוסף לסימניות
זה עובר עם הגיל. זה מה שיש לי להגיד לך...
הילדים שלי כבר ד"ר לשיעולים, מה לא ניסיתי? שמן זית על החזה, מכשירי אדים, דבש ובצל, לישון עם הגבהה, להלביש חם, לא להלביש מידי חם... בקיצר, מה לא???
עכשיו, הקטנים שלי עדיין משתעלים... ואני פשוט מתפללת שיגדלו. הגדולה (בת 5.5 ב"ה הפסיקה!)

הרבה נחת מתוך בריאות !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;892354:
עשיתי לה עכשיו אינלציה עם מי מלח
הרופא אמר שזה עדיף על מכשיר אדים קרים ככה החדר לא יתקרר
גם לי אמרו הרופאים. בתכלס', אינהלציה מועילה ל5 דקות שעושים ומכשיר אדים בעצם מפיג את היובש האופייני לתקופה שיש בחדר. ניסיתי כל פעם אחרי תקופות אדירות של שיעולים לילות רצופים, ומה לא עשיתי, כמה בצל חתכתי וכמה דבש ניגר..
קנינו ערק במיוחד בשביל זה (מישהו צריך במתנה? אין לנו מה לעשות עם זה..) ורק אחרי שניסינו את המכשיר אדים, (התחלנו כשהיא היתה תנוקת ועדיין ישנה איתנו בחדר ולא היה לנו קר!) היינו קמים לרצפה רטובה מרוב אדים, אבל אחרי 2 לילות הילדה חדלה להשתעל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;892390:
גם לי אמרו הרופאים. בתכלס', אינהלציה מועילה ל5 דקות שעושים ומכשיר אדים בעצם מפיג את היובש האופייני לתקופה שיש בחדר. ניסיתי כל פעם אחרי תקופות אדירות של שיעולים לילות רצופים, ומה לא עשיתי, כמה בצל חתכתי וכמה דבש ניגר..
קנינו ערק במיוחד בשביל זה (מישהו צריך במתנה? אין לנו מה לעשות עם זה..) ורק אחרי שניסינו את המכשיר אדים, (התחלנו כשהיא היתה תנוקת ועדיין ישנה איתנו בחדר ולא היה לנו קר!) היינו קמים לרצפה רטובה מרוב אדים, אבל אחרי 2 לילות הילדה חדלה להשתעל.
אני זוכרת את הלילות האלה ששמתי בחדר שלי (כי היא ישנה איתי) את מכשיר האדים ובאמצע הלילה הייתי מתעוררת כי המיטה שלי נרטבה
טוב ניראה לי שננסה הלילה גם את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;892395:
אני זוכרת את הלילות האלה ששמתי בחדר שלי (כי היא ישנה איתי) את מכשיר האדים ובאמצע הלילה הייתי מתעוררת כי המיטה שלי נרטבה
טוב ניראה לי שננסה הלילה גם את זה
נכון, המיטה נרטבת, אבל התופעה עוברת..
תנסי, ס"ה ההפסד היחיד הוא מיטה ורצפה שצריך לייבש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה