מה עושים עם זייפנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1267129:
זה מה שחשבתי,השאלה אם זה יתאים???

הכי פשוט לקחת מצלמת וידאו לגינה או לנוף יפה, להשמיע לה ברקע את השיר המקורי, וככה ניתן לחבר בעריכה בין השפתיים לשיר בצורה מקסימלית.
אם את רוצה להשקיע מעבר לזה - אפשר לצלם את אותם קטעים מספר פעמים בזוויות שונות, תקריבים/פרופיל/קלוז, או בנופים שונים, לסנכרן את כולם ולשחק עם זה בעריכה, כל קטע לבחור סצנה אחרת.
וכמובן אפשר להשתמש בפס קול המקורי מהאולפן מידי פעם בקטעים שהיא לא מזייפת.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לעשות שהיא עושה קטע באמצע תוספת לשיר בלי שירה, למשל "ראפ" ככה קטן וחמוד, או סתם חרוזים, ואז השיר ממשיך כרגיל... או שבאולפן יעשו לה תיקון זיופים מינימלי (AUTOTUNE).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי, הבת תצא עם ביטחון עצמי מאחת הסיבות שכולם יחמיאו לה (מי יגיד לה שהיא זייפנית..?)
אבל אם האמא תשדר לה שהיא זייפנית, גם המחמאות של הדודות לא יעזרו כאן.

אז פשוט תסבירי לאמא שזה הנורמה בשירי בת מצוה וזה בסדר גמור (ביננו, כמה שירי בת מצוה מוצלחים יש?) במיוחד שהקהל לא מתעמק רק בקול שלה אלא גם במצגת לכן גם חשוב שהיא תהיה מרתקת במיוחד.

נ.ב.
אני בעצמי הייתי בבת מצוה שהשיר היה בהפקה מזעזעת...! ועוד לא היה מצגת, אלא היא שרה ביחד עם הפלייבק. אבל מה, כולם החמיאו לילדה והיא היתה באורות (כיום שנתיים אחרי היא עדיין מדליקה לעצמה את השיר ומתענגת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1267244:
האמא מבינה טוב מאוד שזה לא...

אבל היא אובדת עצות, מאוד לחוצה, השקיעה המון.

לא פלא שבטחון העצמי שלה נמוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1267498:
לא פלא שבטחון העצמי שלה נמוך.

לא יעזור כרגע שאת צודקת...:mad: זה כבר עיסוק ליועצות, אני שואלת כאשת מקצוע בעריכה איך אני יכולה להוציא את המקסימום...:)

• הוסף לסימניות
הבעיה מוכרת, ככה זה שהולכים לאולפן של חאפרים,
הפתרון האידאלי כדי להציל את הפס קול, זה לקחת את הפלייבק עצמו של המנגינה, שמן הסתם זה
לא בעיה להשיג לשים ערוץ מתחת לערוץ של השיר של הילדה ה"מוכן" מהאולפן וככה למעשה יש לכן את הסאונד של הכלי נגינה בווליום כפול מהילדה... מה שיצמצם את הפדיחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1267742:
הבעיה מוכרת, ככה זה שהולכים לאולפן של חאפרים,
הפתרון האידאלי כדי להציל את הפס קול, זה לקחת את הפלייבק עצמו של המנגינה, שמן הסתם זה
לא בעיה להשיג לשים ערוץ מתחת לערוץ של השיר של הילדה ה"מוכן" מהאולפן וככה למעשה יש לכן את הסאונד של הכלי נגינה בווליום כפול מהילדה... מה שיצמצם את הפדיחה

ולא לשים את השיר המקורי, האמת שזה רעיון כי בשיר המקורי זה זמר וחשבתי שזה לא כ"כ יתאים זמר עם קול של בת...

• הוסף לסימניות
נשמע בעיה אמיתית.
האמא תסכים לשלם שוב על אולפן?
אפשר לומר לילדה שהייתה בעיה עם ההקלטה ושהאולפן ההוא לא מספיק טוב אז הולכים לאולפן אחר, ושם לנסות לתקן כמה שאפשר לפי שמעבירים את הכל לפסקול אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1267755:
נשמע בעיה אמיתית.
האמא תסכים לשלם שוב על אולפן?
אפשר לומר לילדה שהייתה בעיה עם ההקלטה ושהאולפן ההוא לא מספיק טוב אז הולכים לאולפן אחר, ושם לנסות לתקן כמה שאפשר לפי שמעבירים את הכל לפסקול אחד.

אני חושבת שמחר אני ג"כ ידבר איתה על כיוון כזה, כי נראה לי שפשוט העיבוד של האולפן אשם פה הרבה... נראה מה היא תחליט.

• הוסף לסימניות
לא מבין את כל האנשים האלה, אולפנים של תקליטנים לוקחים 1000 ש"ח ומעלה, כשאולפן מקצועי כמו שירתה הם יכולים לצאת בחצי מזה, ובטח לקבל יחס מקצועי

• הוסף לסימניות
אחרי כל כך הרבה עצות לפחות תספרי לנו איך נגמר הסיפור הזה...

• הוסף לסימניות
אז באמת תודה לכולם, החכמתם אותי,
בע"ה כשיסתדר אשתדל לעדכן, ל"ג שמח לכולם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה