דרוש מידע מה עושים עם פצע כואב בפה? חייבת עזרה!!

• הוסף לסימניות
תודה
כמה סודה לשתיה לשים? ומלח?
כף על חצי כוס מים,
עוזר מיידית מנסיון, ניסת ??
פעם הייתי מטפלת בפצעים בפה עם חומץ סוג של דעה קדומה, חוץ מלשגע ולסבול זה לא עושה כלום, תשימי לב

• הוסף לסימניות
כף על חצי כוס מים,
עוזר מיידית מנסיון, ניסת ??
פעם הייתי מטפלת בפצעים בפה עם חומץ סוג של דעה קדומה, חוץ מלשגע ולסבול זה לא עושה כלום, תשימי לב
ניסיתי דבש, דווקא עזר
אבל היום קמתי עם אומץ אז אני אנסה את מה שאת אמרת, וואו חומץ??
אמאלה נשמע נוראא

• הוסף לסימניות
מנסיון של שנים עם אפטות לצערי....
יש משחה שנקראת אורלמדיק מגיע בצורת שני מקלות כמו מקל אזניים אמנם יקרה אך שווה כל שקל לאלה שרוצים להפסיק לסבול
מניחים על הפצע את החומר זה כואב מאד לכמה שניות- והמשחה יוצרת כיסוי לפצע כך ששניה אחרי אפשר ממש לחזור לשגרה
חוץ מהכיסוי היא מזרזת את הריפוי
כל פעם מחדש אני מהפלאת למה לא שמתי קודם למה חיכיתי

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 34.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על "אורלדמיק"
שנים אני סובל מאפטות בפה
וזה הדבר היחיד שעוזר במקום
קצת שורף לשניה ומיד אחרי זה פשוט נגמר הסיפור

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על "אורלדמיק"
שנים אני סובל מאפטות בפה
וזה הדבר היחיד שעוזר במקום
קצת שורף לשניה ומיד אחרי זה פשוט נגמר הסיפור
מנסיון...
לפעמים זה שורף לשנייה והסיפור נגמר,
אבל!! לפעמים נראה כאילו והסיפור נגמור, ולמחרת מגלים שזה הרחיב הרבה יותר את אזור האפטה!

אורקורט בהחלט עוזר, אבל לוקח את הזמן שלו..
על כך אומרים שזה עובר תוך 7 ימים עם משחה, או שבוע ללא משחה.

• הוסף לסימניות
בבית מרקחת עלה לי 50 ש"ח
יותר זול מחנות פרטית
יש בפנים 2 מקלות
קצת יקר אבל שווה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה