זה לחבילה שלמה של פיצפוצים?פשטידה.
כמות לשקית:
מטגנים 4 בצל קצוץ, מוסיפים 4 עגבניות בשלות ו4 גזרים מגוררים, מאדים עם הבצל עד לריכוך.
מוסיפים כוס מים, מלח, פלפל שחור, כפית גדושה כורכום וכפית גדושה כמון, 6 ביצים טרופות.
מערבבים היטב, העיסה צריכה להיות יציבה אבל לא יבשה.
משטחים חצי מהכמות בתבנית תנור ואופים עד להזהבה בתחתית ובשוליים. אופים כך גם את החצי השני.
מתקבלת פשטידה נמוכה מאד וטעימה, אצלי התבנית הראשונה נגמרת מטעימות הילדים (ושלי) עד לארוחה. ..
כןזה לחבילה שלמה של פיצפוצים?
מחכה, רוצה להכין...תודה שהזכרת לי עכשיו אחפש ואשתדל להעלות עוד היום
המתכוןטוב תמונה יש לי ממה שנשאר הצלחתי להציל
בעצם חותכים את זה בכל מיני צורות אנחנו עשינו מעוינים
ומה שנשאר בקצוות חתכנו בלי צורה מוגדרת
זה התמונה אני אשתדל להעלות מהר את המתכון
אשמח רק שמשהו יתייג אותי עכשיו כדי שישמר לי האשכול...
צפה בקובץ המצורף 824783
מתכון מעולה!! גם אני לאחרונה מכינה את זה, קיבלתי את המתכון משכנה וכולם משתגעים על זה, אסטטי וטעיםםםם.המתכון
שלב ראשון:
להמיס בסיר:
# כוס דבש
#כוס חמאת בוטנים
# 200 גרם שוקולד
שמים בקערה גדולה 4-5 כוסות פיצפוצים
2 כוסות בוטנים גרוסים
ואז לשים במקפיא
שלב שני:
לציפוי:
# 350 גרם שוקולד לבן
# 4 כפות חמאת בוטנים
ולסיום:
ממיסים קצת שוקולד שחור + קצת שמן
כדי לזלף מלמעלה ליופי
צפה בקובץ המצורף 826657
ברור לגמריי....אאל"ט גם שקית קוקי איננה בריאה במיוחד.
אפשר להמיס במיקרוגל או על בין מארי.
(ככה גם פחות מתבזבז חומר).
מה עושים עם זה?עוגיות שוקולד צ'יפס עם פצפוצי אורז - העוגיות הכי טעימות שאני מכירה!!
אם מעניין אותך מתכון - תעדכני.
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים