מה עושים שדיסק און קי נאבד

• פותח הנושא yio
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש בו חומר חשוב שלא יתן לשיחזור

וההערכה איה הוא נעלם זה איזור די גדול

• הוסף לסימניות
אווי, זה קורה כ"כ הרבה.
נראה לי שהעצה היחידה זה פשוט לחפש היטב בכל מיני שיטות ישנות כמו לתלות פתקי השבת אבדה.
ובעיקר ללמוד להבא לכתוב עליו שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;595090:
אווי, זה קורה כ"כ הרבה.
נראה לי שהעצה היחידה זה פשוט לחפש היטב בכל מיני שיטות ישנות כמו לתלות פתקי השבת אבדה.
ובעיקר ללמוד להבא לכתוב עליו שם.
או לחלופין לשים קובץ ולקרוא לו פרטי הבעלים ושם לכתוב שם וטלפון

• הוסף לסימניות
מומלץ לקרוא לדיסק שם כמספר הטלפון של בעליו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yio;594855:
יש בו חומר חשוב שלא יתן לשיחזור

וההערכה איה הוא נעלם זה איזור די גדול
לשים כמה שקלים בצדקה בדוק ומנוסה

• הוסף לסימניות
להתפלל, צדקה, לומר אמר ר' בנימין ועוד.
להבא לשים סימן די גדול, כמו מחזיק של פלפון בצבע בולט וכד', כך שיהיה סימן זיהוי ולא יבלע בטבע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה;595163:
לשים כמה שקלים בצדקה בדוק ומנוסה
זה דבר ראשון.
פעם הבאה תחברו מחזיק מפתחות צבעוני, מנסיון זה הכי טוב.

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב "לשים כמה פרוטות לצדקת ר' מאיר בעל הנס"
אבל קופת העיר הקדימו אותי.
יש להם מופתים יותר גדולים, קטן עליהם האון קי!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון- להתפלל
דבר שני- ההשתדלות: לחפש+ לתלות פתקים.
לי אישית אבד האונקי כשהייתי בדרכי, וכשהגעתי לבית לא נמצא, לאחר "התפילות" הכנתי מודעות בתוספת תמונה של האונקי, וב"ה יום אחרי שתליתי התקשרה אחת אמריקאית שמצאה לי את האונקי וזיהתה אותו רק בזכות התמונה שהיתה במודעה! (כי לא יודעת עברית)
איך תפילות עוזרות...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה