מאחורי המסיכה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
החנתי את רכבי באחד החניות של בית כנסת בעיר לאחר כמה שעות שהגעתי חזרה לרכבי לתדהמתי הרכב נסקל באבנים!!! ב5-6 מקומות ברכב יש ממש מעיכות שריטות ופגיעות פח שאי אפשר לפספס, ומסביב הרכב פזורות אבנים לאחר כמה דק' של התאוששות וכשרציתי במפח נפש לצאת לכיוון ביתי ברכב אני מגלה קושי בנסיעה והופ אני שמה לב שהם לא שכחו וגם הניחו אבן מתחת לכל גלגל...
תוך כדי שאני מפנה את האבנים מהגלגלים ניגשת אליי אחת השכנות של אותו מקום ושואלת בהתעניינות מה קרה סיפרתי לה את אשר ארע, והיא אומרת לי אהה זה ידוע פה שלא חונים את הרכב פה, פשוט בבית הכנסת כאן מתקיים אחה"צ 'מתמידים' לילדים ונוצרים מדי פעם כאלה דברים גם אנחנו לא חונים כאן...
קודם כל לא ידעתי שמתקיים שם 'מתמידים' באותו ביהכנ"ס ותאמת שגם לא ידעתי שילדים שמגיעים למתמידים מתנהגים כאחרון הפושעים או כמתנדבי שירותי דאע"ש עם תכנון עד לפרט האחרון(כולל אבנים מתחת לגלגלים)
ועכשיו לעינייננו מה אני יכולה לעשות בנידון?
תוך כדי שאני מפנה את האבנים מהגלגלים ניגשת אליי אחת השכנות של אותו מקום ושואלת בהתעניינות מה קרה סיפרתי לה את אשר ארע, והיא אומרת לי אהה זה ידוע פה שלא חונים את הרכב פה, פשוט בבית הכנסת כאן מתקיים אחה"צ 'מתמידים' לילדים ונוצרים מדי פעם כאלה דברים גם אנחנו לא חונים כאן...
קודם כל לא ידעתי שמתקיים שם 'מתמידים' באותו ביהכנ"ס ותאמת שגם לא ידעתי שילדים שמגיעים למתמידים מתנהגים כאחרון הפושעים או כמתנדבי שירותי דאע"ש עם תכנון עד לפרט האחרון(כולל אבנים מתחת לגלגלים)
ועכשיו לעינייננו מה אני יכולה לעשות בנידון?
הנושאים החמים