דרוש מידע מה עם היולדת שהיתה בסכנת חיים?

• הוסף לסימניות
בסד
גם אני לבשורות טובות מצפה

• הוסף לסימניות
יש אשכול תפילה .
עד יום ראשון הרופאים מנסים להעיר אותה

• הוסף לסימניות
ה' יעזור לה וישלח רפואה שלמה מהר...מה קרה לה???.

• הוסף לסימניות
עבר במיילים

מיכל חנה בת בלומה רות, אישה צעירה שהגיעה ללדת את בנה השני, בלי לדמיין מה שעתיד לקרות. הלידה הסתבכה באופן בלתי צפוי. התינוק ניצל בנס והיולדת הועברה למחלקת טיפול נמרץ כשהיא מורדמת ומונשמת.

מחר (חמישי) תתקיים ברית המילה של הרך הנולד, כאשר אמו עדיין זקוקה לרחמי שמים מרובים על מנת לזכות להתעורר, לחיות ולגדל אותו ואת אחיו, המצפה לה בבית.

אתמול פרסם הבעל מכתב מדם לבו, בו הוא מתחנן לעם ישראל: "אנא המשיכו להתפלל ולבקש עבור האישה הכי גיבורה שאני מכיר, מיכל חנה בת בלומה רות".

5 ימים

5 ימים שלא שמעתי את קולה,

שלא יכולתי לשמוע בעצתה,

שלא יכולתי אפילו לנסות לדבר אתה

כי זה מרגש אותה ומפריע...

5 ימים שדוד שואל אותי "איפה אמא ??"

ואני אומר לו שאמא הלכה להביא לנו תינוק .

וצריכה לנוח הרבה .

5 ימים שאני נע ונד בין טיפול נמרץ

למחלקת יילודים

וגם דוד רוצה יחס חם של אבא.

5 ימים שאני נקרע מגעגועים לאישה הכי גיבורה וחזקה שאני מכיר

5 ימים שכל עם ישראל התפלל וביקש עבור "מיכל חנה בת בלומה רות"

וריגש אותנו בהמוניו.

תודה לריבונו של עולם שמכוון אותנו מידי פעם לדרך הנכונה,

ואומר לנו "ילד שלי אני נמצא בכל מקום רק תבוא לדבר איתי".

תודה לכל מי שדאג חיבק ליטף ובכה יחד איתי

תודה לכל מי שהתפלל, תמשיכו להתפלל!!

רואים את ההשפעה האדירה של התפילות שלכם!

ייתן הקב"ה לכם אור ושמחה בביתכם,

נחת מהילדים ואושר מהנכדים

ורק בריאות כל הימים.

אוהב מכל הלב,

מוישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה